Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 392
  • 984
  •   1
Отговори
# 720
  • На изток от Ада
Jodi браво!
Днес сънувах Одри.

# 721
Честито, Jo di! Да ти е здраво, щастилво и игриво детенцето и да се радвате на много семейно щастие! Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

# 722
Честита радост, ,Jo di Simple Smile здраве и късмет на принцесата Simple Smile
Успех от мен, момичета Simple Smile

# 723
Честита радост, Jo di 🤗🥰😍❤️❤️❤️
Бъдете здрави, щастливи и благословени! ☀️🍀🌷
Успех на всички! 🤗

# 724
Честита принцеса Jo di. Да ти е жива и здрава и много да Ви радва.

Успех на другите момичета.

# 725
Честито, jo di! Нека да расте здрава, щастлива и игрива Heart

# 726
Честито и тук Джоди Purple Heart Flowers Hibiscus

Насито, пиши подробности Simple Smile, може на лично Simple Smile

Кактус, да, не съм разбрала, че заради ПИД искат в Турция.

# 727
Честито , Джоди ❤
Момичета , вкарахте ме в размисъл 😂 Аз си мислех , че ПИД - а се прави в Надежда 🤔 Тоест , там само взимат пробата и я изпращат някъде другаде ли ? Като прочетох инфото в сайта им относно ПИД , останах с впечатлението , че имат наличната апаратула да се извършва изследването тук 🤔

# 728
Надежда са единствените, които си правят ПИД на място в България. Така че, правилно си мислиш, те си имат апаратура, даже Тутракан също изпращат пробите за ПИД в Надежда. Но моята проба я бяха прецакали и теста беше излязъл неинтерпретабилен. Дали са взели малко клетки от ембрито, че беше слабо развито, дали не са ги взели както трябва или проблема си е бил в пробата не мога да кажа, но е факт, че след това аз иззгубих доверие в ПИД като цяло. Настроих се негативно и от факта, че уж случаи като моите са 1%, а не пожелаха да ми възстановят платената сума за теста или да изследват отново ембриона, защото резултат в крйна сметка нямаше никакъв от този тест. Докато в Националната генетична лаборатория например на ММ му бяха взели проба, която също се прецака, но му казаха, че може да даде пак безплатно, та имаше някакъв вид компенсация.

Допълвам се да кажа, че според мен ПИД е особено рисков, ако самия ембрион е слабо развит. Моят ембрион в Надежда беше стигнал бластоцист чак на 6-ти ден и беше дори тогава с грейд 3BB, което предполага по-малко клетки и по-трудно да се направи този тест. В Афрдоита например не изследват ембриони под определен грейд и моя последен ембрион, който беше 3CB не беше годен за изследване.

# 729
  • На изток от Ада
Одри Ами скара ми се нещо май за инвитро говорихме е съня

# 730
JoDi честита радост! Много здраве и щастие на цялото ви семейство! 🩷

На мен миналия месец ми дойде на 24ти ден (понеже пих АБ), този изобщо не знам кога трябва да дойде, сега гледах, че днес е 20ти ден, преди седмица имах спазми като преди овулация, от вчера имам болки в гърдите и ми се спи постоянно. Вероятно пак не е имало овулация и ще подрани.

# 731
  • Замък сред облаците
Абе, Вики, ако няма О трябва да закъснее обичайно, или да дойде навреме.

Джоди, честита радост 😍!

# 732
AA, възможно е да е така, това са си някакви мои предположения за подраняването миналия месец 😀
Иначе по-миналия, когато си бях на най-високата доза стероиди, при Станулов се падна точно 14ти ден, имах фоликул 20мм и след 15 дни ми дойде. Явно не са ми повлияли на цикъла и овулацията. (ПП: В сряда ги приключвам 😊)
А за този месец, ако тези усещания миналата седмица са ми били верни, би трябвало да ми дойде пак около датата. Просто се чувствам една подута, изморена и вчера имах спазми, все едно ще ми идва. Не знам дали може да е от прогестерона или по-скоро от високото тсх и хипофункция.

# 733
Джоди, честито бебче, много здраве и благоденствие! Heart

# 734
Джоди, честито бебче! Нека расте здраво и много щастливо! Грабя памперси с пълни шепи ❤

Правили ли сте кариотип за вас и партньорите ви? Лекар ли ви го назначи? И в коя лаборатория?

Общи условия

Активация на акаунт