Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 377
  • 984
  •   1
Отговори
# 750
  • На изток от Ада
Ясно момичета помня че нямаха някои състав

# 751
И при ММ имаше ефект от добавките на Надежда. От тях пи 3-4 месеца после Полукс Форте 2-3 месеца. Сега съм му поръчала някакви други , но не иска да пие повече

# 752
Понеже надеждата е една малка гад, възможно ли е тестовете на лейди (по 2бр. в кутия с 25miU чувствителност, които са) да не отчетат + резултат, а да има Б.
Малко предистория:
Скрит текст:
На 13 ден имах + тест за О ( тестовата по-наситена от контролната, а на 14 ден пак + тест, като и двете линии с еднакъв цвят. ЛФ ми е винаги 14-15 дни. Ако предположим, че О е била на 14 или 15 ден, днес да кажем ми е 14-15 ден след О. Вчера и онзи ден правих от горепосочените тестове, не от онези с липсваща контролна.... Гърдите почнаха да ме болят преди 2-3 дни, отделно на 99% 2-3 дни преди да ми дойде се изпотявам като малко прасИ през нощта, а сега нищо. Grinning Реално днес или утре трябва да ми дойде.
Знам, че нямате кълбо и не хвърляте боб, но пък ще ми стане приятно, ако има истории на неотчели тестове. Ей така, да замажа още малко действителността.
П.П. Днес не съм правила тест, че свършиха запасите.
П.П. Кръвен не искам, докато не видя втора, макар и много бледа черта. То и някой ЗФ може да се окаже, макар че, когато съм имала, ми е идвало навреме.

# 753
Аз бях с отрицателни тестове на Лейди, но ги направих 1 ден преди закъснението. След това на 1 ден закъснение отново не отчете. Чак на втория ден видях лека бледа чертичка Simple Smile

Понеже надеждата е една малка гад, възможно ли е тестовете на лейди (по 2бр. в кутия с 25miU чувствителност, които са) да не отчетат + резултат, а да има Б.
Малко предистория:
Скрит текст:
На 13 ден имах + тест за О ( тестовата по-наситена от контролната, а на 14 ден пак + тест, като и двете линии с еднакъв цвят. ЛФ ми е винаги 14-15 дни. Ако предположим, че О е била на 14 или 15 ден, днес да кажем ми е 14-15 ден след О. Вчера и онзи ден правих от горепосочените тестове, не от онези с липсваща контролна.... Гърдите почнаха да ме болят преди 2-3 дни, отделно на 99% 2-3 дни преди да ми дойде се изпотявам като малко прасИ през нощта, а сега нищо. Grinning Реално днес или утре трябва да ми дойде.
Знам, че нямате кълбо и не хвърляте боб, но пък ще ми стане приятно, ако има истории на неотчели тестове. Ей така, да замажа още малко действителността.
П.П. Днес не съм правила тест, че свършиха запасите.
П.П. Кръвен не искам, докато не видя втора, макар и много бледа черта. То и някой ЗФ може да се окаже, макар че, когато съм имала, ми е идвало навреме.

# 754
  • На изток от Ада
Аниго не бяха ли кофти тестове?

# 755
Наси, тези са по 2бр. в кутия, имат много хубава контролна. Не са невалидни или странни.

# 756
  • На изток от Ада
Ми виж и др марка и успех

# 757
  • София
Аниго, мен последният цикъл си ми дойде без нощното изпотяване и странните сънища

# 758
Аниго, аз по симптоми съм се отказала да гадая вече, но също като теб не вярвам на тестовете до последно! 😅

# 759
Аз така се бях филмирала последния месец, че на всичко отгоре и закъсня с 1ден, правих тест в деня на очакван цикъл - отрицателен, БТ се беше заковала 36,8-9 за 3 поредни дни, викам тука има нещо Grinning Почнаха обаче някакви странни болки, та реших да отида на кръвен тест, че да изляза от the delulu mode.. някъде по пътя от лабораторията до офиса ми дойде Grinning
Та, да.. толкоз с тестване около датата.

# 760
Мдаа, абе то и аз не вярвам на симптоми много отдавна, но като е нещо странно и се замислям Grinning
И винаги съм се чудила на жените, които " имах този и този симптом, бях сигурна, че съм бременна" и верно бременни. Аз лично, мога да изброя що симптом всеки месец, и нови и стари, и странни, ама си оставам с отрицателния тест.

# 761
  • На изток от Ада
Аниго аз примерно имах симптоми и знаех че е Б. Но това за последните 2 Б. Втората имах леко кървене на датата на МЦ. Първата правих тестове за овулация и я хванах и знаех кога да правя за Б.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:01 от nasito8988

# 762
Аз преди да видя положителен тест също знаех, понеже усещанията бяха абсолютно други, имах положителен тест 2 дни преди цикъла.. даже помня, че сутринта преди първото тестване бях в леглото и си мислех.. абе ще си полежа още малко на спокойствие, за последно.
Сега имам сходни като на Б симптоми, но всъщност идва цикълът Grinning

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:01 от hardcandy

# 763
Момичета,  аз съм с температура 37,4. Овулацията ми беше на 9.09. По принцип не св чувствам болна, само ми е студено,  ама то и времето захладня рязко. Сега ако съм забременяла и съм се разболяла да не повлияе негативно.  От утре трябва да почвам и дуфастон. Дали да не взема да пия биозин мама се чудя

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:22 от Потребител11

# 764
Аниго, аз бих пробвала с друга марка, успех!
За симптомите - аз като бях бременна и имах симптоми преди датата и то такива, които не съм имала никога ама никога в живота си ( леки менструални болки преди датата и бледи розови следи на 7 ден след О.). И понеже никога не ми се бяха случвали, много се бях ентусиазирала, същевременно не вярвах че е станало Grinning
На мен днес ми е 9 ден след предполагаемата О и мисля утре да почвам с тестовете 🤣 Имам няколко броя easy@home и ще ги опукам до датата Joy

Общи условия

Активация на акаунт