Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 886
  • 984
  •   1
Отговори
# 240
Само да споделя , че при първата ми инсеминация ми бе изписан Утрагестан 100 мг. сутрин и вечер. Интересно, но беше факт по време на приема му имах 2-3 дни още да го пия ...еми дойде ми. Даже репродуктивния се изненада. Повече не се повтори тази случка, но още един пример че организмът само той си знае... ( Това още повече ме напряга ) ...
Че 99.9 % нещата не са под наш контрол , но стъпка по стъпка напред . Аз вярвам , че за всяка една от нас успехът скоро ще ни навести 🙏😇

# 241
Аз съм с отрицателен тест. Спирам прогестерона и ще чакам да ми дойде.
Живот и здраве продължаваме към трета инсеминация.

# 242
Firebird, радвам се, че всичко е наред! Дано и с проходимостта всичко да е ок и да е глътка въздух и за двама ви!
Аз ги разбирам донякъде мъжете, честно казано познавам и такива жени, които при предполагаем проблем отлагат до последно, не искат да знаят, заравят си главата в пясъка и т.н. Аз да си призная си падам малко филмарка Grinning и също често мисля най-лошия и краен вариант, но пък незнанието ме побърква и бягам на лекар, защото иначе нямам мира и се тормозя много. Всеки има различни начини за справяне с такива ситуации и невинаги са оптимални. Подкрепа, търпение и така.
Моя мъж по принцип много ме усеща, много ме подкрепя и винаги намира начин да че успокои, но на един преглед като бях бременна и му споделих че се притеснявам ( даже не помня защо точно беше) ми каза “ Амиии не се притеснявай” GrinningGrinningСтрашна помощ…
Та въпреки разбирането, смятам че и двамата в двойката  трябва да са максимално ангажирани с процеса, всеки спрямо своята си част.

Не успях да открия twip за овулация, но взех някакви Профекунд. Само 3 теста в опаковка, доста неудобно, ако жената няма много редовен цикъл ама ще ги пробвам този месец.

# 243
  • София
момичета, пуснах си на своя глава едно изследване в геника, обаче като резултат излезе това:
Коментар: Моля да ни предоставите нов материал за изследване, поради присъствие на PCR ензимни инхибитори във вашата проба. Новата проба ще бъде изработена безплатно.

Докторката, която ми взе пробава е приключила за днес, Геника не вдигат, и никой не може да ми обясни какви са тези ензими. Мацката от регистратурата на МЦ каза ами замърсили са ви пробата....

# 244
Shantall може да е слуз, или кръв в пробата , ако изискването е било да се вземе сух тампон

# 245
  • Замък сред облаците
Не са ензими, а ензимни инхибитори - спиращи ензимите демек. Може да е остатък от лекарство налично в кръвта и съответно стопира въпросното изследване.

# 246
  • София
Не са ензими, а ензимни инхибитори - спиращи ензимите демек. Може да е остатък от лекарство налично в кръвта и съответно стопира въпросното изследване.

бяха минали 10 дена от приема на антибиотик, единствено противоалергичното го пих по-дълго време

# 247
  • Замък сред облаците
Антиалергичните лекарства (антихистамините) са точно инхибитори.

# 248
  • София
колко време трябва да мине в такъв случай?

# 249
  • Замък сред облаците
Какво си взимала и колко време преди изследването си го пила последно?

# 250
Честно казано и ние с моя мъж много се надявахме по време почивката да сме си свършили работата,ама уви. Дори влезе с мен при гинеколожката за да чуе дали се е случило чудото. И след като разбра че цикъла ми ще дойде много се натъжи и се чувства виновен.... И доста се напрегнахме...
А между другото андролога му изписа fh pro ,било по силно и по добро от фертил баланса.
А аз очаквам отговор от гинеколожката за лечението.... Зареждам се с червена боровинка,чай от невен пък ще видим какви лекарства ме очакват.
Вярвам в чудеса ❤️,ама това напрежение идва в повече

# 251
Аз се зъвръщам в темата безславно. След година опити вкъщи, се обърнахме към репродуктивен специалист. С мъжки фактор сме. Първата ни инсеминация беше успешна, но в седма седмица се разбра, че съм с missed. Няма как да правим опити този месец, защото съм точно след кюретаж, но се записвам да чета. Чудим се дали да сменяме клиниката, даже вече съм записала час за октомври на друго място.
Другата седмица и аз мислех да правя генетични в Геника и ми е интересно да прочета какви лекарства могат да се пият преди това. В момента съм на антибиотик и се чудя дали да не изчакам няколко седмици.
Хубавото е, че ММ си пи витамините и докато бях бременна и се надявам да е подобрил морфологията.

# 252
  • София
Какво си взимала и колко време преди изследването си го пила последно?

не мога да си намеря листа и рецептата, но да кажем, че на 21ви някъде го спрях, и беше нещо със с Grinning

# 253
  • Замък сред облаците
Ох, Шантал, с ченгел ще ти вадя инфото. 😅 Ти хубу до 21-ви си го пила, ама кога даде кръв за изследването? Колко дни имаше между последното хапче и даването на проба?

# 254
  • София
Ох, Шантал, с ченгел ще ти вадя инфото. 😅 Ти хубу до 21-ви си го пила, ама кога даде кръв за изследването? Колко дни имаше между последното хапче и даването на проба?

оф... днес ми е кошмарен ден, на 21ви изпих последното хапче на 30ти е взета пробата, не е кръв Wink гинекологична е пробата

Общи условия

Активация на акаунт