Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 363
  • 984
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Пълнолуние, да знаеш, че на розови гащи ми намирисва това твоето гадене Grinning

# 781
При мен сигурен симптом е, че се подувам няколко дена преди МЦ и че непосредствено преди него ме дразни всеки около мен. Grinning Преди имах и нощно изпотяване всеки месец, но последните месеци липсва.

Аниго и Eunoia, стиснати палчета Hug

# 782
Шанталче, а дано. ❤ Но и сини да са, няма проблем, само да ни е здравичко. Но като гледам как от сега ни командори, жена ще е . Носа ми е като хрътка и само капризнича за ядене. Сега съм на лютеница със сирене 😁

За симптомите , какви ли не съм имала през тези близо 6г. Един от основният ми симптом преди цикъл е глад, основно за сладко 2-3 дни преди да ми дойде.

# 783
По повод на писаното от Одри, не знам какви предпочитам около овулацията, но преди и по време на цикъл предпочитам никакви, че много ми изтъняват нервите 😅

Аз никога не съм била бременна и съм имала всичко от-до, гадене, повръщане, чувствителни гърди, болящи зърна (!), да, зърната само, не гърдите, крампи, психическа нестабилност 😅 във всичките ѝ форми - рев, полу-депресии, еуфория, каквото се сетите. Или пък никакви симптоми, и това също го е имало. Не следя симптоми и просто си чакам.

Имайте предвид, че цикъла се променя. Аз преди средата на 20те симптоми почти нямах и си мислех, че хората си измислят, че жените били чувствителни около цикъл. При мен това дойде късните 20 някъде и видях какъв звяр е.

# 784
Такаа, направих един clear choice (лента) с 10miU чувствителност и е на 100% отрицателен. Не знам, такива надежди имах този месец, то от тях си патя. Предните месеци ми беше все тая и си бях пушка.

# 785
Пълнолуние, да знаеш, че на розови гащи ми намирисва това твоето гадене Grinning
Аз съм с почти денонощно гадене и надвечер повръщам, но мисля, че ще са сини гащи 😅
Ноктите ми се чупят, косата ми нещо започна да пада, а мислех, че ще се разкрася 🤣
Аз деня преди да пусна кръвен тест имах ужасни болки и си казах "край и този опит е неуспешен"....няколко часа по-късно получих кафяво-розово течение и бях сигурна, че е имплантационно ❤️🙏 А преди това се проверявах дали ми е дошло, защото буквално усещах как цикълът ми тръгва, но не дойде 😁 Нека на всяка една да не идва в следващите 9 месеца!

# 786
Аниго Съжалявам. ❤ Дано скоро да видиш двете черти и да се присъединиш към отбор “Гадене 24/7”.

Кактусче, не се знае. Може да сме с розови гащи и двете. Още месец и ще разберем.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:54 от Пълнолуние

# 787
Резултатът от моето нон стоп гадене и повръщане е на почти 4 години и е момче.
Моята менструация очаквано си дойде, като на 28 ден си ми прицапа. Бях се изкушила да правя тест, точно защото го нямаше потенето в дните преди очаквания цикъл.
Този цикъл го нямаше и това плондерско подуваме в областта на корема, както и главоболието ден преди да ми дойде.
SGC, мисля, че не се включих по-рано и не съм ти честитила. Успешна бременност ти пожелавам Heart

# 788
Аз не смятам, че гаденето и пола имат общо, а по-скоро си е до комбинацията организъм-текуща бременност (че има жени, които повръщат до раждането с една бременност, а при друга нямат грам гадене). Аз например с две момчета повърнах май веднъж, на фона на 2 дни по-осезаемо гадене, а се предполага, че с двуплодните бременности гаденето е повече.
За симптоми на Б - не мисля че имах такива. Тук-там пробождания в малкия таз, ама на фона на всички хормони при инвитрото няма как да знам от кое е. Може би най-отчетлив все пак ми е симптома чувствителна матка - дори с извънматочната при физическо или психическо натоварване получвах спазми на матката.
А за ПМС - моя супер много се измени през годините, а дори сега нямам два еднакви месеца. Този път след голямото закъснение ми дойде без да разбера буквално, обикновено поне корем приболява няколко часа по-рано. И течението не усетих, но го отдавам на стреса около мен в този момент.

anigo, съжалявам за отрицателния тест.

# 789
Аз преди Ц имам главоболие, болки в гърдите, в деня на Ц последните месеци ме хваща корема, до преди 6м., корема ме хващаше седмица преди Ц 😵💫😵💫. Но все още седмица преди Ц ми се подува корема и се усещам по-тромава, качвам около 1кг и на 3 ден от цикъла го свалям 😅

Мен ме боли корема доста странно, не знам дали е от процедурите в Поморие, от Ц ли или Б 🙏. НЕ Чакам датата за Ц (имам 2 дни) и вече нямам търпение да разбера 😅😅. Ръцете ме сърбят за кръвен тест

# 790
  • На изток от Ада
Днес усетих О. Нещо тези месеци не в усещам

# 791
Сиси, дано да е бременност и да се похвалиш след 2 дни ❤️
2402, напълно подкрепям, че всичко е от хормоните и пола на бебчето няма нищо общо със симптомите.
Скрит текст:
Ангелче, не знам, ама според свекърва ми също ще е момиче с това гадене. Едно време всички с гадене и повръщане са раждали момичета 🤣 Това наистина е огромно съвпадение, като раждането на момченца е било по-скоро изключение от правилото. Между другото и това за пулса също е вярно в повечето случаи, което е странно. В по-голям % от случаите наистина бебетата с висок пулс се оказват момичета. Просто, когато се натрупат повече съвпадения и хората започват да вярват в тях. Разбира се аз не вярвам научно в нито едно и мисля, че ще разбия всички митове и легенди 🤣 Гадене и повръщане, висок пулс на бебчето, разположение на бебчето, чупливи нокти и падаща коса уж сочат момиче, НО аз си мисля, че ще е един борбен младеж ❤️
Луничке или пък и двете момчета 😅🩵🩵 Ама все си мисля, че ти ще си с мома.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 00:32 от Kactus

# 792
  • София
това с гаденето и пола някак повече ми се е потвърдило, че жените, които чакат момичета някак повече им се гади, аз съм имала точно два дена гадене. ясно, че пола няма значение, важното е да са здрави, но пък ще ми е интересно дали ще потвърдите теорията Grinning

# 793
Аз с моето момче до втори триместър имах гадене и повръщане всеки ден. По същото време моя приятелка беше бременна с момиче,  не е повръщала нито един ден. Та, аз не вяряам в тези неща. Може би единственото, за което се замислям, защото досега винаги е излизало вярно, е  това със златния пръстен. 😀

# 794
Аниго, съжалявам! 🩷
Успех на всички чакащи!

Случайно или не, и моите приятелки с момичета повръщаха много, а с момчета само една имам, която повръща почти през цялото време.

За симптоми на пмс, понеже последната година и аз много се вглеждах, установих че денят преди цикъл сутрин като започна да се движа, ми се гади и съм много гореща. Така първите месеци си мислех, че е от друго, ама вече не си правя такива илюзии.
И ето на, тази сутрин е точно така и явно МЦ пак ще подрани с много..

Общи условия

Активация на акаунт