Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 340
  • 984
  •   1
Отговори
# 795
Потребител 11, пробвах и се върти в кръг 🤣🩷 много е странно.
Скрит текст:
Мъжът ми като го държеше не ставаше нищо, като го хванах аз и започна да се поклаща, а след това да прави все по-бързи и големи кръгове. Значиии, всички бабини девитини сочат момиче, но с моя странен късмет съм убедена, че ще разбия всички митове 🤣🤣🤣

# 796
Потребител 11, пробвах и се върти в кръг 🤣🩷 много е странно.
Скрит текст:
Мъжът ми като го държеше не ставаше нищо, като го хванах аз и започна да се поклаща, а след това да прави все по-бързи и големи кръгове. Значиии, всички бабини девитини сочат момиче, но с моя странен късмет съм убедена, че ще разбия всички митове 🤣🤣🤣
Важното е да е здраво, пък пола няма значение. 😊 В коя седмица си Kactus ?
Да споделиш, когато разбереш пола. 😊

# 797
  • Be realistic - plan for a miracle.
Моята баба, светла й памет, гадаеше пола на детето с губерка игла на конец над дланта на бременната. Никога не грешеше Yellow Heart

# 798
Момичета, аз имам въпрос. Аг каза да пия дуфастон от 22 до 26 ден и на 28 да правя тест. Започнах дуфастона от днес, но много се притеснявам, ако има бременност и спра дуфастона да не повлияе негативно? Миналия месец с биохимичнита бременност прогестерона беше нисък, та не знам.

# 799
Потребител 11, по-добре не го спирай преди теста за бременност.

Благодаря за интересните истории 🥰 Важното е да е здравичко. 🙏 Баба ми винаги е мерила кръвното със златен пръстен и винаги е било точно после като измерим с апарата. Но не знаех, че и за пол може да се гадае. Съвсем скоро ще разберем дали пръстенът е показал вярно и ще е момиче или ще е младеж. В края на 10та седмица съм 😁 Нямам търпение да се видим с Чучумишев и да обсъдим дали ще правим амниоцентеза за всеки случай.

# 800
При биохимична няма как да не е нисък прогестерона, това е нормален отговор на тялото за да изчисти неуспешната бременност. Аз си имам мнение, че ако прогестерона е толкова нисък, че да не задържи бременност поне до положителен тест (2-3 дни закъснение), нещо с овулацията като цяло не е било ок (респективно жълто тяло, лигавица и т.н) Пий си го до 28 ден и направи тест, ако е отрицателен го спри.
П.С при мен пола със златен пръстен се оказа вярен. А в 11 седмица ми го потвърдиха, така че скоро ще разбереш кактус ако ти каже, че не е сигурен значи е момиче, при момчетата винаги е очевидно 😁 развяват достойнството 😂

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 09:42 от AlisonParker

# 801
Аз забелязах ,че когато цикъла ми наближава имам страшен апетит и конкретно глад за сладко ,изнервена съм,плаче ми се ,понякога ме болят гърдите понякога не . Корем ме боли ,когато вече цикъла е на лице . Сега ,когато вече съм бременна ,нямам почти никакви  симптоми освен умора ,сънливост ,напрегнати гърди от време на време и болки в корема и кръста. Даже понякога се чудя дали съм бременна.😀
Вчера си погледнах епикризата в приложението на Надежда и там пише : Окончателна диагноза : Двуплодна бременност.
А в болницата ми казаха ,че се съмняват ,че това е втори сак ,не казаха окончателно ,че са близнаци . И та сега не  знам едно бебче ли е или са две 🙄. Утре съм на преглед при Персенска и ще разбера със сигурност . Дали в 6+6 г.с. ще можем да чуем сърчице ? Притеснявам се дали всичко ще бъде наред.

# 802
Дриймър, радвам се, че си добре. ❤ Стискам палци всичко да е наред на прегледа. Аз бих се радвала, че няма гадене, че и вода не мога да пия. При мен в 6та седмица видяхме само как бие сърцето на екрана, но не чухме пулс. Чак в 7 седмица го чухме сърцето при гръцкият лекар.

Кактусче, аз пробвах с пръстен, ама не е халка. Ние нямаме брак. Та и при мен се върти в кръг. Да видим дали са познавали тези бабини неща.

# 803
при момчетата винаги е очевидно 😁 развяват достойнството 😂
Не е сигурно Grinning
Скрит текст:
двойната количка я бяхме взели втора ръка от семейство с момчета близнаци. Пита ме жената какъв пол са и каза "ние взехме по-неутрална като цветове, че казаха, че са момче и момиче, а се оказаха две момчета" Grinning
А на мен "любимата" ми Григорова в Щерев като ме гледа в 35г.с, за да реши как ще раждам, ми каза "е как две момчета, аз тук виждам лабии"
Така че зависи кой гледа и как са застанали явно.

Момичета, аз с едно питане - на мъжа ми не му изписаха нищо заради моята бактерия. Искам обаче да сме сигурни, че са ок нещата при него, да не си я предаваме само. Та, микробиология на еякулат достатъчна ли ще е, щом при мен се откри в цервикален секрет? И във всяка лаборатория ли е ок да пуснем? Досега е пускал само веднъж преди пункцията ми, та не съм се интересувала иначе как стават нещата.

# 804
  • Замък сред облаците
2402, направо поискай лл да изпише и на него рецепта, не се занимавай с изследвания  според мен.

# 805
Пълнолуние, Кактус, ако имате намерение да пускате неинвазивен тест, също рано ще разберете пола.
На мен ми казаха пола в 12-та седмица и взеха, че познаха. Докторката даже си заложи репутацията. Grinning

# 806
П.С при мен пола със златен пръстен се оказа вярен. А в 11 седмица ми го потвърдиха, така че скоро ще разбереш кактус ако ти каже, че не е сигурен значи е момиче, при момчетата винаги е очевидно 😁 развяват достойнството 😂
На свекърва ми на първата ФМ са ѝ казали, че е момиче, пък се е оказало момче, тъй че явно и на това не може да се разчита.
При мен последните два месеца ПМС-ът ми беше да съм супер изнервена на всичко. Даже август ми подрани със седмица и изобщо не знаех, че това е ПМС и се чудих защо толкова ме дразнят хората. Joy А този месец през нощта на единия ден се събудих с менструални болки и късно вечерта ми дойде.

# 807
2402, подкрепям АА. При моята бактерия не му изписаха нищо, но после се консултира и с уролог по друг повод и той му предписа антибиотик и каза да не се занимава изобщо с изследвания, а да си приема антибиотика, иначе ще си я предаваме.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:23 от busteeeed

# 808
2402, аз също подкрепям казаното от АА. Бързо да минава 😘❤️🤗
Луничке, след 2-3 седмици ще разберем 😁
Дриймче, стискам палци за хубави новини! ❤️

# 809
Дриймър стискам ти палци Simple Smile
И на всички момичета Simple Smile горе главата и да знаете, че когато най-малко очаквате, чудесата стават Simple Smile
Момичета, кажете сега каква е тая работа с тая халка? Хахаха. Да взема и аз да я пробвам Simple Smile
С предната бременност много повръщах и е едно палаво момиченце Simple Smile сега не повръщам. И по ония работи със снимките излиза да е момче:) пулсът е съшият като на дъщеря ми, но пък вътрешното ми усещане е за момченце Simple Smile ще се разбере, след някоя друга седмица Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:33 от Gery666_

Общи условия

Активация на акаунт