Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 339
  • 984
  •   1
Отговори
# 810
Дримче, радвам се че си добре, пиши след прегледа моля.

п.п.
Аз с Тони не повръщах, само два пъти ми се догади общо, но и майка ми с мен не е повъръщала изобщо.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:10 от Одри ♡

# 811
Чела съм в темата разлики между пмс и ранна бременност и повечето пишат че са имали същите симптоми като пмс , но някак на мен ще ми е много странно и не ми се вярва всичко да е като за цикъл , а да се окаже бременност

# 812
  • На изток от Ада
За гаденето и пола. Последната Б бях с момче. Правих абортивен материал..
Та ами носа ми беше мн чувствителен . Но ядях месо (иначе предни Б не мога да ям)..  Веднъж повърнах , 2 -3 пъти ми се догади . Това до 10сед.  .

# 813
Дриймър стискам ти палци Simple Smile
И на всички момичета Simple Smile горе главата и да знаете, че когато най-малко очаквате, чудесата стават Simple Smile
Момичета, кажете сега каква е тая работа с тая халка? Хахаха. Да взема и аз да я пробвам Simple Smile
С предната бременност много повръщах и е едно палаво момиченце Simple Smile сега не повръщам. И по ония работи със снимките излиза да е момче:) пулсът е съшият като на дъщеря ми, но пък вътрешното ми усещане е за момченце Simple Smile ще се разбере, след някоя друга седмица Simple Smile
Вземаш пръстен и един конец,  лягаш по гръб и държиш пръстена над корема. Ако се върти като махало напред назад-момче. Ако се върти в кръг-момиче. 😊

# 814
Чела съм в темата разлики между пмс и ранна бременност и повечето пишат че са имали същите симптоми като пмс , но някак на мен ще ми е много странно и не ми се вярва всичко да е като за цикъл , а да се окаже бременност
Ами при мен не беше точно като пмс, беше някакво особено”парене”в самата матка и около яйчниците, примесено с усещания, които имам преди овулация, имах и прозрачен ЦС като около овулация, та и затова тогава ми стана странно какво се случва точно преди цикъл. Гърдите ми щяха да гръмнат, бяха станали едни воднисти, много меки, болезнени. Преди това просто боляха и леко се уголемяваха.. за сметка на това след Б, гърдите ми изобщо не участват в ПМС, тотално липсват усещания в тях.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:09 от hardcandy

# 815
Дриймър, дано всичко да е наред при прегледа! 🩷

За гадаенето с конеца, аз го знам при небременни, че предсказва какви и колко деца ще имаш(или вече имаш). Същото нещо се прави няколко пъти, само че пръстенът се прокарва между палеца и показалеца по 3 пъти, докато на 2,3,4ти път, пръстенът спре да се движи (така се определя бройката). Бях го правила на 10тина приятели, при всички, които вече имат деца, излезе вярно за първото. За едните само, които тогава нямаха, а вече имат, не позна.  При мен обаче излязоха 2 момчета, а при ММ 1 момиче и тогава реших, че няма да вярвам на такива неща 😀

2402, аз като имах стафилокок, само аз пих АБ и се пазихме. Друг АГ пък каза, че даже нямало нужда да се пие АБ за такъв тип бактерии.
За антителата на хламидия пак само аз пих и се пазихме почти месец (по препоръка на Станулов). Като цяло съм против приема АБ, само ако се налага наистина много. Според мен се консултирай с АГ.

ПП: Записах се за боуен терапия, препоръчаха ми я, че помага за хормонални нарушения, пък да видим 🙂

# 816
Не вярвам в теориите за пола на база на симптоми. Преди вярвах на майчината интуиция за пола, защото с първото нито за миг не ми мина през ум, че може да не е момиче, ама за второто така и не се появи никаква интуиция, затова и в това вече не вярвам. Макар че веднъж сънувах, че раждам момче съвсем в началото, но пак не бях убедена в това какъв пол е. Grinning

НО наскоро една позната ми сподели за теория за кръвта на майката и бащата и как на нея и на приятелки някаква жена им е изчислила кога да имат дете, за да е конкретен пол. И за двете деца на нея бяха познали. Стана ми любопитно и тези дни попаднах на калкулатор, който е по същата теория: https://bremennost.bg/kalkulator-za-pola-na-bebeto-spored-rojden … a-roditelite.html
Ами, на мен ми позна и за двете деца. Но не знам факторът аборти/инвитро и т.н как се залагат в изчислението, не е перфектна формулата. Но все пак е интересно, пробвайте го и ще споделите после дали е познал.

SGC, честито и до щастлив финал!

# 817
  • Be realistic - plan for a miracle.
Колко яко, че има хора които могат да решат кога точно да забременеят, че да се определи пола.
Струва ми се мега гига лукс, но и аз бих го направила ако можех.

# 818
Колко яко, че има хора които могат да решат кога точно да забременеят, че да се определи пола.
Струва ми се мега гига лукс, но и аз бих го направила ако можех.

Аз не съм от тези хора, между другото, просто споделям как съм стигнала до този калкулатор, понеже се обсъждат теории за пола. Simple Smile но да, яко е, аз преди време исках да си избера месеца, в който да се роди бебето ни, ама не се получи по график, даже в същата година не стана.

# 819
mommy22, според този калкулатор също ще е женско 🤣 Интересна е теорията за обновяване на кръвта, но не вярвам в нея. Да не говорим, че кръводаряване/операции също биха дали отражение.

# 820
Ей ви една друга теория - мъжка сперма и женска сперма - женските са по-издръжливи, но по-бавни, мъжките са по-кекави, но плуват по-бързо, съответно оплождат по-бързо (това уж наблюдавано и изследвано)Та за женско бебе - опити няколко дни преди О, съответно въздържание в деня преди и деня на. За мъжко - обратно - точно преди Grinning
Аз не вярвам на тия неща, каквото се падне, нямам лукса да си избирам и претендирам за нещо от бонбониерата на живота Grinning

# 821
Няколко дни преди О ама кой ще ми гарантира че ще са живи няколко дни… винаги си имаме опити в деня на пика и в деня на ову, иначе даже няма да го броя за месец, в който сме опитвали, ако нямаме 😁

# 822
Наистина са по-малки "мъжките" сперматозоиди Y хромозомата e много по-малка от X хромозомата.
Скрит текст:

Аз разсъждавах над това дето прати АА за обонянието, сигурно в миналата тема беше. Сега пак ми се е засилило. Та в статиятя пишеше, че при СПКЯ е влошено обонянието, може ли просто да ми се оправя от време на време, егаси. Или се засилва над стандартното, още ми е чудно, колко е силно стандартното обоняние Simple Smile ?

# 823
Няколко дни преди О ама кой ще ми гарантира че ще са живи няколко дни… винаги си имаме опити в деня на пика и в деня на ову, иначе даже няма да го броя за месец, в който сме опитвали, ако нямаме 😁
Така де, женските седят на стража и чакат и изпреварват мъжките от засада. Иначе да, ако изпуснем деня на пика, канселираме месеца и кой откъде е 😃

# 824
Ние пробвахме в деня на положителния тест за О, в деня на О и след него. В дните преди овулация- през ден. Това ни даде най-голям шанс на сперматозоидите. Предположихме, че след операцията е вдигнал бройката.
Скрит текст:
При нас калкулаторът греши 😀

Общи условия

Активация на акаунт