Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 869
  • 928
  •   1
Отговори
# 150
Имаше я.С -20 % става супер,обаче няма наличности.Обсебена съм 🙁Два дена го усещам на ръката си.

# 151
Аха, нещо не съм догледала в такъв случай.
Аз установих че този тип аромати са ми доста симпатични. Първо винаги съм обичала алдехиди и второ ми се струват леко дистанциращи парфюми, което е винаги добре дошло 🤣
На моята кожа не издържа 2 дни, но 24 часа, включително и душове докара. Останаха най вече цитрусите и това ми допадна. Ще следя за 30 мл и ще го добавя към колекцията си, след още една, две проби, за да затвърдя усещането дали е вярно.

# 152
Изкарали са ги на 1-ва страница - Промоции за 2 дни 07-09.09
Няколко Тестера, на добри цени. Преобладава Narciso Rodriguez

https://www.elfragrance.bg/

# 153
# 154
Някой успя ли да поръча от МОННА,  при мен сайтът е блокирал тотално, не позволява да избера наложен платеж

# 155
# 156
Някой успя ли да поръча от МОННА,  при мен сайтът е блокирал тотално, не позволява да избера наложен платеж
Само под 100лв позволява наложен платеж

# 157
Има ли още някой освен мен, който да не си е получил поръчката от мейкъп на Chloe? започвам да си мисля, че ще ми се обадят другата седмица да кажат, че нямат вече наличности и да откажат поръчката. Нямам никакво известие от спиди, а съм направила поръчката на 3ти септември

досега не съм пазарувала от този сайт, как процедират, ако наличността се изчерпа?

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 19:25 от FreesiaR

# 158
Аз не съм, но имам известие от Спиди, че ще ми го доставят в понеделник.

# 159
  • София
И моя ще го доставят в понеделник. Проверете номера на пратката в Спиди.

# 160
И моят е за понеделник. Проверете в профила си поръчката, трябва да имате номер на товарителницата там.

Благодаря! Не бих платила придварително от този сайт.

# 161
FreesiaR, щом са приели поръчката ви от Makeup, ще си получите Chloe.
За който го харесва, добра цена за Boucheron Feve Tonka de Canaima.
https://parfium.bg/boucheron-feve-tonka-de-canaima-%D1%83%D0%BD% … A%D0%B0-edp?_gl=1

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 19:46 от Magda Dimitrova

# 162
И моят е за понеделник. Проверете в профила си поръчката, трябва да имате номер на товарителницата там.

Благодаря! Не бих платила придварително от този сайт.
И аз не бих. Не само не бих платила, но дори нищо не бих поръчала от тях след всички негативи, изчетени от препатили съфорумци. Обичам коректността - и в личните, и в служебните отношения, също и при комуникацията с търговци, където освен всичко и си плзщам. Некоректни или несигурни (веднъж ок, друг път - издънка) - не, благодаря!

# 163
И Douglas вече в cashaway.

# 164
https://www.notino.bg/thierry-mugler/womanity-parfjumna-voda-za- … kvach-na-parfjum/

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 07:20 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт