Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 091
  • 928
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привет Дами,
Дали на някой му се намира код за Parfum.bg?

# 376
Специални благодарности на @Ellinor за споделеният Rabanne.

Веднага отнесох една бройка,

# 377
Пробвайте кодовете от първа страница, иначе:

# 378
  • София
В Нотино вече не работят допълнителните кодове ...
поне при мен

# 379
  • София
Привет, споделям позитивен отзив от Prafimo.bg. От там миналата седмица взех декоративна козметика и 2 парфюма.
Скрит текст:
Paris Corner Killer Oud Midnight Ecstasy

Paris Corner Killer Oud Nights of Arabia

Дойдоха за около 7 дни, което си е нормално горе долу за тях. Добре опаковано, като към момента на поръчката бях малко по-скъпи, но въпреки това съм доволен.Hands Plus1

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:14 от Deetron

# 380
В Нотино вече не работят допълнителните кодове ...
поне при мен
Да, така е. Което ще рече, че чакаме следващия. Simple Smile
От една страна реално вече няма да поръчам (освен, ако не се появи нов код) едно мъжко JPG, което не съм убеден, че го искам ама заради далаверата (-28% от ~138 лв.) ме блазнеше доста (75 мл. под 100 лв. сигурно не е бил никога по наши и чужди ширини).

# 381
Много са коректни по принцип. Аз наскоро връщах неразопакован продукт в 90-дневния срок. Възстановиха ми сумата на следващия ден.
Трябва да отидете в поръчката си и да натиснете Връщане/рекламация и да си попълните информацията, която излиза. Генерира се един баркод и с него се изпраща пратката.
Аз също бих искала  да адмирирам Нотино за коректността, бързата и адекватна реакция, и не на последно нясто - персоналното отношение към клиента. Служителката, явно млада и много мила, и отзивчива дама ме информираше ежедневно как се развиват нещата по моя "казус". Наскоро върнах Уоманити ЕДП - продукт с кутия, дори и целофан, НО! разпечатан и пръснат веднъж. В рамките на 2-3 дни ми възстановиха пълната сума. Просто съм във възторг, особено след горчивия опит, при един от много малкото случаи, в които ми се е налагало да връщам парфюм. "Одраха" ме  здраво - 30 лв. за половин спрей, при това от тестер, не продукт! Бях го купула от parfium.bg преди време и въпреки, че съм им редовен клиент с реализиран доста добър оборот за компанията им, те по никакъв начин не направиха и най-малък опит за компромис или минимален жест. Тази случка ми остави горчив привкус, продължавам да купувам някои неща, ако са на добра цена, но отдавна - без удоволствие.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 23:42 от cabochard

# 382
Здравейте, въведох кода p4ggr за notion ръчно след fra18, но ми изписа че кода не съществува. Има ли друг такъв който мога да използвам?

# 383
И аз съм връщала към Нотино без 2 фъс и са коректни в това отношение. Сега исках много един парфюм и в Парфюм.бг беше на най добра цена, но точно заради тази тяхна политика изчаквам. И хоп, появи се в Нотино с цена без аналог и ги издуха Парфюм.бг. Сега го чакам от Нотино и нямам търпение.

# 384
Наистина много коректни и любезни.Днес след като им писах,ми отговориха много бързо и ми предложиха ваучер на стойност 50 %.Все пак реших да го върна,но ме притесняваше да не се излее още и да си помислят,че съм си отляла.Чухме се по телефона и преди малко ми изпратиха ваучер за цялата сума.Дано по черния петък излезе нещо на добра цена,за да мога да го ползвам.

# 385
# 386
  • София
За пореден път коконите от шоуруума на parfium.bg преди 5-10 мин преди края на работното време вече си тръгват и работещ човек не може да се дореди.
Що за мързелани навсякъде. Аз като съм до 6, това не значи в 6 без 10 вече нагримирана, облечена и на вратата. Да, не ми е винаги приятно, но пък винаги го скривам, ако трябва да си работя и имам разговори примерно до работното време, за което ми се плаща.

Ето ги на разходка в далечината. Като едната е тази, която ми отказа миналата година да ми продаде нещо на цената от сайта и 2 минути след това продаде така на един черен господин с любезно обяснение, каквото и ние, белите българКи сънародници, трябва да получаваме като клиенти.

Дадох им втори шанс заради ниските цени, но обслужването им е под всякаква критика. Само тъмнокосото момиче е винаги любезно и готово да обсъди. Перхидролените принцеси за нищо не стават.
Скрит текст:

# 387
  • Пловдив
А, Нотино какво правят отворените и тествани парфюми ?

# 388
  • София
Продават ги с нарушена цялост

# 389
Catcher, знам какво ти е. И аз бях така преди с Елинор. Все още намирам за нечестно да се работи с такова работно време. Поне една събота да им се откъсва от сърцето. За шоурума на Сердика говоря, там са им най-най парфюмите, знаете. За Парфюм.бг те работят в събота ама то там последно като бях в шоурума нишовите парфюми....нямаше ги никакви. С две думи от всичко изложено останах разочарована. То почти нямаше тестери от нищо, да не кажа хич. Затова почнах да ходя в Белодоре. Все пак друго си е в мола. Работят с друго работно време. Момичетата са любезни. Не ходя твърде често, защото ме е срам само да мириша и нищо да не купувам. Заслужават да им направя оборот, но все още цените им са си високи.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:23 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт