Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 117
  • 928
  •   1
Отговори
# 360
  • До сърцето...
Благодаря на RozaTan Flowers Hibiscus за новия код, само една Руска кожа на Memo исках и с тези двойни кодове я докарах до цена 233 лв за продукт (не тестер!), направо щеше да е грях да я взема.
Е, доставки и прочие, но просто още не мога да повярвам Rolling Eyes

# 361
Докога са валидни кодовете Имам в кошницата 4 парфюма - хем се изкушавам, хем са ми много.
Точно за случаи като твоят имам 2 профила. Като видя нещо изгодно го вкарвам в количките на двата профила и така мога да лавирам. Както ти имаш сега 4 парфюма на добри цени, но искаш да поръчаш само 1. Трия останалите 3 от единия профил и поръчвам. В другия профил си ми седят същите 3 пак на тези изгодни цени. И чакат да се наканя.

# 362
Благодаря на RozaTan Flowers Hibiscus за новия код, само една Руска кожа на Memo исках и с тези двойни кодове я докарах до цена 233 лв за продукт (не тестер!), направо щеше да е грях да я взема.
Е, доставки и прочие, но просто още не мога да повярвам Rolling Eyes

Моля, за нищо! Стига ми да съм била полезна на някого Simple Smile

# 363
В кошницата може да си сложите и козметика с код 15combi заедно с fra15/18 за парфюми и p4ggr. Приема ги и 3-те. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 22:50 от LSF MCMXIV

# 364
Може би не е дискриминация, а просто разходите за доставка са по-високи, нищо, че е "безплатна" 🙂
Или може би знаят, че българките и румънките сме по-дашни от централно- и западноевропейките Joy Шанел не са будали да пропуснат шанса да ни минат и да ни оскубят с по-високата сума, която искаме да им дадем Stuck Out Tongue Winking Eye

Успях да поръчам парфюми от Нотино с 2 отстъпки. Код 35mp6 вече не важи, но fra15 или fra18 се комбинира с p4ggr. Получи ми се общо 26-27% намаление, а имаше и подарък миниатюра към избрания от мен бранд. Щеше да е олфактивен грях да не се възползвам Kissing Heart

# 365
Докога са валидни кодовете Имам в кошницата 4 парфюма - хем се изкушавам, хем са ми много.
Точно за случаи като твоят имам 2 профила. Като видя нещо изгодно го вкарвам в количките на двата профила и така мога да лавирам. Както ти имаш сега 4 парфюма на добри цени, но искаш да поръчаш само 1. Трия останалите 3 от единия профил и поръчвам. В другия профил си ми седят същите 3 пак на тези изгодни цени. И чакат да се наканя.
😁😁😁и аз съм така, само, че с 4 профила.

# 366
Кодовете за Нотино само за приложението ли са?

# 367
  • Враца
Не, аз нямам такова.

# 368
Добро утро ☀
Хубаво започнах деня с разход, да не съм сама - заповядайте 🤗
https://www.notino.bg/tom-ford/cafe-rose-parfjumna-voda-za-zheni/

# 369
  • на брега
Добро утро. Не си сама, присъединих се. Благодаря много!

# 370
# 371
Отново благодаря за кода и линка на Angel elixir.За съжаление изтеглих късата клечка.Парфюма е с дефект и се е разлял в кутията.Писах им,дано реагират адекватно.Досега не съм връщала нищо към тях и не съм наясно как става.

# 372
Много са коректни по принцип. Аз наскоро връщах неразопакован продукт в 90-дневния срок. Възстановиха ми сумата на следващия ден.
Трябва да отидете в поръчката си и да натиснете Връщане/рекламация и да си попълните информацията, която излиза. Генерира се един баркод и с него се изпраща пратката.

# 373
Там съответно ще излезе с кой куриер трябва да върна ,нали?За тяхна сметка ли пускам или после възстановяват куриерските?

# 374
Ще ви се изпише адрес за връщане.
Няма значение с кой куриер ще изпратите пратката.
След изпращане, изпращате на техния имейл касовата бележка за платената куриерска услуга. Ако уважат рекламацията, ще ви възстановят и този разход.

Общи условия

Активация на акаунт