Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 129 927
  • 928
  •   1
Отговори
# 450
  • Washington,USA
Хаха, досега нищо не съм поръчвала ще ме накарате 😂

# 451
И някой знае ли става ли този парфѝм ѝа 13лв.?
Принципно Fleur Narcotique Ex Nihilo е супер женствен и прекрасен аромат.Не познавам жена,която да не го е оценила по достойнство.Това е най-известният аромат на марката.
Сега какво са направили Алхамбра само можем да гадаем.Едва ли тук ще има някой,който си го е купувал.Още повече,че това е издание от 2024г.Може да са взимали от старата бутилка,но това не означава,че ще е същият парфюм.Дали ще го вземете е риск печели или риск губи.Имат много добри имитации и ужасно лоши.Имитациите на Алхамбра вървят в порядъка 30-50 лв.Това е доста добра цена за този тип парфюми.
Отговарям,но това е за друга тема.Тук само споделяме оферти 😜

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 09:45 от Alize_

# 452
Здравейте! Търся един парфюм от 90те години 😁 Кралска роза или нещо подобно, беше в черна непрозрачна опаковка, нямам идея на каква марка. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна! ❤️

# 453
# 454
  • SF
Не намирам на първа страница този сайт сред листа с изпитаните.
Някакви мнения за него?
https://vmcosmetic.com/bg/parfyumi/testeri/gianfranco-ferre-bloo … akovka-edt-100-ml

# 455
Много благодаря за ВК, поръчах един парфюм на Laboratorio Olfattivo за прекрасната цена от 70 лв. за 100 мл.
Прекрасни сте Heart

# 456
  • До сърцето...
Не намирам на първа страница този сайт сред листа с изпитаните.
https://vmcosmetic.com/bg/parfyumi/testeri/gianfranco-ferre-bloo … akovka-edt-100-ml
Има го в първи пост, той е с един собственик с BSIcosmetic, но още чака отзиви, в едно с посочения сайт
Скрит текст:

Зарових се в ВК и аз, цените на някои парфюми са удар под кръста значи Stuck Out Tongue Winking Eye

Ramon Monegal IBIZA #laislablanca, новото издание 2023, 100 мл
Скрит текст:
На същата цена е и сестричката му - IBIZA #flowerpower

Crazy In Love Montale, 50 мл
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:57 от Радика

# 457
В Нотино с двата кода се получават хубави цени на някои Montale

# 458
  • SF
На мене нещо не ми се комбинират двата кода.
Може и да бъркам кои са двата кода.

# 459
dmhe3+fra18.

Имам Versace Eros pour femme в кошницата с двата кода цената за 30 мл. става 39 лв. Та му се чудя, но такава цена не е за чудене май.😂

# 460
Взимай го, аз го сложих в уишлиста, но забравих за кошницата. На следващия ден беше 107 лева, като сега май падна на 70. Има и безплатна доставка към него. Виж и Elie Saab - Girl of now shine. 30 мл с двата кода мисля беше 36 лева, отново хубав парфюм за без пари.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 16:30 от Lale_Lili

# 461
  • SF
Не, не мога да приложа двата кода.
Въвеждам първия и намалява цената и след това за втория пише, че е неприложим.

# 462
кой е втория? ако е fra18 важи само за приложението - за сайта е fra15 и е за 15%
ако е dmhe3 пък пробвайте да го напишете, а не да го копирате и пействате

# 463
  • До сърцето...
Не, не мога да приложа двата кода.
Въвеждам първия и намалява цената и след това за втория пише, че е неприложим.
Кой е втория? dmhe3 или fra15/18?
Някои парфюми на разпродажба не приемат fra-кода.

# 464
За продуктите в разпродажба може да се ползват кодовете за 10 процента, които ги дават по месинджър. Не знам дали е еднократен.

Общи условия

Активация на акаунт