Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 022
  • 928
  •   1
Отговори
# 465
  • Чукарландия
В какви случаи получавате кодове на месинджър? Такова нещо никога не ми се е случвало. 🙄

# 466
  • Карлово
Кодовете са на мейл. Има видео файл и накрая код.

# 467
  • Чукарландия
Кодовете са на мейл. Има видео файл и накрая код.
Благодаря!

# 468
BBeLLa, във ФБ има група "кодове за отстъпки". Вчера се присъединих и наистина получавам на месинджъра кодове Simple Smile.

# 469
И аз забърсах Girl if now shine, Лале благодаря за инфото. Не го познавам, дано ми хареса.

Цената на Shiseido Zen в парфюм.бг също е много добра, с код още повече. Аз взех 30 мл за около 64,99 лв
https://parfium.bg/shiseido-zen-parfium-za-jeni-edp

# 470
Парфюмни, издирвам YSL Y le parfum на сносна цена. Изпуснах един без опаковка и сега съм в търсене. В Нотино цената е около 140лв за 60мл с двата кода. Има ли някъде по добра оферта? Или някой да има в кошницата на старата цена, а да е решил да не поръчва? Благодаря предварително. Да не стане докато се чудя да изпусна и Нотино ;Д

# 471
  • До сърцето...
Момичета и момчета, кои кодове са работещи в Elinor.bg, аз пак ли имам проблем със сайта - не мога да ползвам кодовете. И с друг браузър пробвах, но дори отстъпката за лоялен клиент не ми излиза.

Само при мен ли е така?

# 472
crazy 21%
april 22%
Работят при мен

# 473
  • Sofia
Това някой от безбройните сайтове на висша козметика ли е или нещо друго?
https://kd-fragrance.bg/

# 474
Karen, този вече не работи, доколкото знам.

# 475
Аз лично този сайт го вижда за пръв път, но по всичко личи, че е техен

# 476
  • До сърцето...
Скрит текст:
crazy 21%
april 22%
Работят при мен
При мен - не. Здраве да е, явно ми пестят пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
За продуктите в разпродажба може да се ползват кодовете за 10 процента, които ги дават по месинджър. Не знам дали е еднократен.

А пробвхте ли с dmhe3 + fra18 за 28%?

# 478
Много съм доволен от сайта на Милър Харис. Пратката пристигна за около седмица. Имат страшно зарибяваща програма за потребителите, но, уви, това, което ме интересува от този бранд, вече го имам (L'Air de Rien, Vetiver insolent) Споделям инструкциите за ползване и съхранение на парфюм Simple Smile

# 479
Много полезна инструкция.
Е затова човек купува, пръска и се радва на ароматите

ВК след колко време изпращат поръчките?

Общи условия

Активация на акаунт