Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 068
  • 928
  •   1
Отговори
# 510
Това се променя в профила, където е въведен адреса ви за доставка. При поръчка по подразбиране винаги приема този от профила. По време на поръчка може да въвеждате друг, но при финализирането може и да присвоява отново този от профила (по-скоро заради софтуерни настройки) и така до следващия път... Ако трябва от настолен компютър и браузър направете тези промени преди създаване на поръчка.

# 511
  • Sofia
Нотино отново ли са си променили адреса за връщане? Не бях забелязала. За последната година това е трети нов адрес.

Имам проблем с приложението им. Вече трета поред поръчка идва на някакъв стар използван адрес. Въпреки че всеки път записвам адрес в момента на поръчване, на който желая да се изпрати, проверям го, запаметявам го и след това се оказва, че поръчката е с грешния адрес, който отдавна не съм използвала. Говорих с тях вчера, казаха да го записвам и в коментар, ама не ми се струва ок - няма как да помня при всяка поръчка освен в полето адрес за доставка, да преписвам същия и в коментар. Да вземат да си оправят приложението.
И да го изпишете в коментар, няма да има значение. Не поглеждат изобщо нищо там, проверено няколко пъти...Neutral Face

# 512
Имам две регистрации в Нотино и на нито една от пощите никога ни са ми пращали въпросния клип или кодове, а имам стотици поръчки и от двата профила. Имам само постоянни писма с напомняния да довърша поръчката си или рекламен бюлетин с общоизвестните кодове за седмицата. На какъв принцип и еднократно ли са изпращани тези кодове?

# 513
Да, еднократно в спам пощата ми беше.

# 514
Аз също не съм получавала подобен мейл.

# 515
  • Пловдив
Това се променя в профила, където е въведен адреса ви за доставка. При поръчка по подразбиране винаги приема този от профила. По време на поръчка може да въвеждате друг, но при финализирането може и да присвоява отново този от профила (по-скоро заради софтуерни настройки) и така до следващия път... Ако трябва от настолен компютър и браузър направете тези промени преди създаване на поръчка.
Знам, променила съм го. Но при поръчка присвоява адрес за фактуриране, незнайно защо. Някога този адрес съм го ползвала и за доставка, но отдавна вече поръчвам до друг. От настолния компютър всичко си е точно - който адрес въведа, дотам доставят Simple Smile Но през приложението нещо не се получава. Трила съм бисквитки много пъти, не е от това проблема.
Може пък някъде в телефона да имам опция да се запазват адреси/пароли и това да е причината. Ще поразровя да видя.

# 516
Открих писмото с кода в папка спам още от 27.09 на пощата в абв, а в gmail нямам със сигурност изпратено.  Благодаря.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 15:46 от Sunny#day

# 517
Знам, променила съм го. Но при поръчка присвоява адрес за фактуриране, незнайно защо. Някога този адрес съм го ползвала и за доставка, но отдавна вече поръчвам до друг. От настолния компютър всичко си е точно - който адрес въведа, дотам доставят Simple Smile Но през приложението нещо не се получава. Трила съм бисквитки много пъти, не е от това проблема.
Може пък някъде в телефона да имам опция да се запазват адреси/пароли и това да е причината. Ще поразровя да видя.
Тогава проверете профила ви в Гугъл и запаметените адреси там.
Аз имах сходни премеждия с адресирането на поръчките ми и след промените в Нотино акаунта всичко се оправи.

# 518
Код за XERJOFF в aromatix.bg - XERJOFF15

# 519
  • Пловдив
На мен в края на клипа на Нотино пишеше код , но без видимост какъв е, като цъкна върху него не се показва, пробвах и да се копира и постави евентуално в приложението, но не се получи.Реших, че е знак да не поръчвам, макар, че много ме блазни едно мини и със сигурност някога ще си го купя.

# 520
  • Pazardjik
Синеочка, точно така е и при мен и вече не работи и dmhe3 ...   И никой код за Парфюм бг не работи....ужас..

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:08 от Reni Angelova

# 521
  • на брега
Лансираният през 2024 г. Karl Lagerfeld Karl Ikonik в Мейкъп - 60 мл на цена 48.15 лв.
Дамският: https://makeup.bg/product/865364/#/option/1669617/
Мъжкият: https://makeup.bg/product/865370/

# 522
  • Бургас
При мен важи този bday-ELUHN и bday-KRRBU
/Нотино/

# 523
notino10 важи за неща не в разпродажба и промоция.

# 524
Ето какви мостри изпращат от Нотино. За 2ри път ми се случва, първия  път мострата не беше прозрачна. Дразнещо е. Някой там си се пръска лекичко.

Общи условия

Активация на акаунт