Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 073
  • 928
  •   1
Отговори
# 525
Да се включа и аз с промяната на адреса в Нотино.При поръчката ми изписва правилния адрес.Но последните 3 пъти си измислят някакъв техен адрес.Квартала е Здравец,но те го слагат и за име на улица и ако не видя да го пренасочва отива извън града.Писах им,не било от тях ,а от Спиди.Не ми се вярва.Получавам много поръчки и с друг сайт не се е случвало.

# 526
Здравейте,
Бихте ли ме посъветвали от кой онлайн магазин е най-добре да поръчам Тiziana Terenzi, ако не мога да го купя от физически магазин?
Благодаря

# 527
Здравейте,
Бихте ли ме посъветвали от кой онлайн магазин е най-добре да поръчам Тiziana Terenzi, ако не мога да го купя от физически магазин?
Благодаря

В parfium.bg има доста добри цени сега: https://parfium.bg/tiziana-terenzi 👍

# 528
В моят клип от Нотино няма код или си въобразявам?! Това е краят на клипа и не виждам код?!? Има ли и други като мен?

И при мен е така Simple Smile Нищо няма в края на клипа

# 529
  • Washington,USA
Въобще нямам имейл аз. Здраве да е.

# 530
  • До сърцето...
Нещо се омотах днес и късно писах на модератора да смени заглавието и снимката, темата ще приюти улова на кодове и този месец Hands Plus1

Дано ноемврийската с черния петък да счупи традицията на двумесечните теми напоследък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
# 532
Понеже много обичам миниатюрки, ви споделям, че в parfium.bg има няколко красотички (соло и в комплект) на Versace.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 07:45 от лорелай

# 533
Скрит текст:
Ето какви мостри изпращат от Нотино. За 2ри път ми се случва, първия  път мострата не беше прозрачна. Дразнещо е. Някой там си се пръска лекичко.

Много неприятно. Това са върнати мостри, заедно с парфюми. Явно ги пращат към склада и после когато подготвят поръчките, ги пъхат вътре, без никой да погледне.

# 534
Ето какви мостри изпращат от Нотино. За 2ри път ми се случва, първия  път мострата не беше прозрачна. Дразнещо е. Някой там си се пръска лекичко.
Скрит текст:
Скрит текст:
Влизам с подобно оплакване от makeup.
Тази хартийка на ИСЛ дойде без мостра. Писах им, щяха да проверяват, трети ден нямам отговор. Прерових кашончето, въртях 'мострата' всякак, няма никакви следи, че е имало нещо, нищо не се отлепя, търка, сваля. Не е за двата лева, ама много кокошкарско изпълнение.

# 535
  • SF
Сега трябва да те залеят с мостри и то съвсем сериозно. Явно се търкалят из кашоните на складовете им. Да ги съберат и да ти подарят един плик с мостри за извинение. Ти ще решиш кои да запазиш за себе си и кои ще подариш.

# 536
Това не е ли просто ароматизиран блотер? Не мисля че идва с мостра (виал с течност). 🤔 
Ето какви мостри изпращат от Нотино. За 2ри път ми се случва, първия  път мострата не беше прозрачна. Дразнещо е. Някой там си се пръска лекичко.
Скрит текст:
Скрит текст:
Влизам с подобно оплакване от makeup.
Тази хартийка на ИСЛ дойде без мостра. Писах им, щяха да проверяват, трети ден нямам отговор. Прерових кашончето, въртях 'мострата' всякак, няма никакви следи, че е имало нещо, нищо не се отлепя, търка, сваля. Не е за двата лева, ама много кокошкарско изпълнение.

# 537
Там е работата, няма никакъв аромат, абсолютно нищо. Имах още един блотер в поръчката и той си е окей. Това на ИСЛ е просто парче хартия.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 16:48 от Нарцùса

# 538
Някой знае ли в Нотино при подарък с покупка, при връщане на покупката дали трябва да се върне и подаръкът?

# 539
Някой знае ли в Нотино при подарък с покупка, при връщане на покупката дали трябва да се върне и подаръкът?

Задължително трябва да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт