Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 789
  • 928
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли в Нотино при подарък с покупка, при връщане на покупката дали трябва да се върне и подаръкът?

Задължително трябва да се върне.

Ако е подарък мостра, мисля че не е проблем… аз не съм връщала по спомен..

# 541
В моят клип от Нотино няма код или си въобразявам?! Това е краят на клипа и не виждам код?!? Има ли и други като мен?
На мен ми излиза така. Отделно има и линк към видеото, не знам дали ще работи за всеки.

https://notino20.notino.bg/signatures/aabaedd1-4d9b-4449-9b86-01 … _term=19974464893

# 542
от Нотино са ми казвали, че подаръкът към покупка се връща задължително, а мострите са си подарък и не се връщат

# 543
  • София
Нотино много ме издразниха вчера. 5 пъти ми изпразват кошницата, след като сложа продукти в нея. И в приложението и на компютър. Логната бях. Отщя ми се да правя поръчка щом така се държат и за н-ти път да търся продуктите и да ги слагам в кошницата....
За приложението има код за безплатна доставка delivery, но щом го напишеш, то от кошницата веднага изчезва сета с мостри по избор, който сет си го плащаш все пак, не е безплатен. Освен този сет имах още 5 други продукта в кошницата. Щом махнеш кода, сетът се появява обратно в кошницата. Тарикатлъци....

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 16:26 от Vesika

# 544
  • София
Добра цена в момента на Barenia за 30 мл в pieper.de - 52,15€ минус 5€ при абонамент за бюлетина. Цените варират в рамките на деня. Сутринта беше 49,54.

# 545
# 546
Нотино много ме издразниха вчера. 5 пъти ми изпразват кошницата, след като сложа продукти в нея. И в приложението и на компютър. Логната бях. Отщя ми се да правя поръчка щом така се държат и за н-ти път да търся продуктите и да ги слагам в кошницата....
За приложението има код за безплатна доставка delivery, но щом го напишеш, то от кошницата веднага изчезва сета с мостри по избор, който сет си го плащаш все пак, не е безплатен. Освен този сет имах още 5 други продукта в кошницата. Щом махнеш кода, сетът се появява обратно в кошницата. Тарикатлъци....
Бих спекулирала, че имат някакъв проблем, защото ми пращат днес 2ри или 3ти мейл, че ме чака кошница с продукти, които в някакви моменти бяха в нея, но не са от поне 2 дни и текущо има друг продукт, който не фигурира в мейлите.

# 547
Моля, за нформация, парфюмните фирми имат ли черен петък?

# 548
Моля, за нформация, парфюмните фирми имат ли черен петък?

Здравейте, ако имате предвид сайтовете, които продават парфюми - да имат.🙂

# 549
Ако сте в приложението,сета с мостри не се вижда.Само по по-високата цена на тотала разбираш,че са там.В повечето случай кодове не ги ловят.Всичко си пристига.

# 550
Здравейте!Понеже получих 2 мостри с парфюма(автоматичен подарък,когато го сложих в кошницата),който поръчах,а сега мисля да го върна в NOTINO,мострите трябва ли да ги изпратя също или не е задължително?

# 551
И аз да се оплача за мострите подарък.
Поръчах Barenia от Дъглас и едната мостра също е на половина изпръскана - Gisada Ambassador. Но ще го преживея някак си 😹
Парфюмът беше на добра цена, а и много ми харесва, но все пак не е приятно, но явно ме навсякъде се случва.

# 552
  • Стара Загора
Здравейте, имам в количката в Нотино изгоден комплект Mugler
Angel Elixir 135,60 лв, 25 мл + 5 мл мини, който с отстъпката notino10 става 122,04 лв. Ако някой го търси и го иска, мога да му направя поръчка от моя акаунт на негово име до негов адрес, да си го плати лично на куриера. Мислих да си го поръчвам, но си взех отливка, не е моя аромат.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:42 от sanyy

# 553
  • София
Днес добра цена за Barenia  и във flaconi - 46,93 € за 30 ml.

# 554
  • София
И аз да се оплача за мострите подарък.
Поръчах Barenia от Дъглас и едната мостра също е на половина изпръскана - Gisada Ambassador. Но ще го преживея някак си 😹
Парфюмът беше на добра цена, а и много ми харесва, но все пак не е приятно, но явно ме навсякъде се случва.

Да, и моята мостра Gisada амбасадор беше наполовина, но и тая половинка направо е за боклука, доста гадничък парфюм🤭

Общи условия

Активация на акаунт