Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 132 950
  • 928
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
Имам товарителница от Мейкъп за Клоето, очаквана доставка 4-5.09. BlushHeart EyesHug
Май наистина ще пристигне, направо нямам търпение

# 61
Вчера вечерта го поръчах и аз. Да видим..

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз не издържах и го поръчах вчера. Днес вече не е наличен на тази цена. Който сварил, сварил.

# 63
  • София
Привет,да не остана назад-и аз поръчах Клоето.Не само,че имам товарителница,но ми дават и ваучер за 5лв отстъпка при следваща поръчка до 24.09.😊
Влизам в тази група за по 2-3 месеца,правя няколко поръчки и излизам....спирам следването,защото губя контрол над себе си.Признавам,че не съм парфюмен ентусиаст,не разбирам как долавяте всички тия нотки,които описвате в парфюмите.Аз от няколко години,след 2-3 часа не усещам нито един парфюм,който ползвам.И ме хваща яд като чета от вас за шлейфове....нищо такова не долавям.

# 64
  • Стара Загора
И аз да не остана по-назад, го поръчах снощи. Днес сутринта ми изпратиха товарителницата.
А гледам, че в сайта липсва 100-та. Изкупили сме ги. Grinning

Perrunika77, идва един момент на пренасищане, в който и аз спирам да ги усещам, но хората около мен ги усещат. Съветът ми е да ги редуваш по-често.

# 65
  • Бургас/Пз
Ще чакам Денси като го получи да сподели мнение относно автентичността му. Аз си признавам , че не знам дали мога да позная дали не е истински

# 66
Е, как да не е истински, той излезе преди дни?
Парфюмът е типично Клое, само за почитатели на рози. Много красически рози.

# 67
  • Бургас/Пз
Е, как да не е истински, той излезе преди дни?
Парфюмът е типично Клое, само за почитатели на рози. Много красически рози.
Значи съм 100% в десетката. Обожавам ги тези рози.

# 68
  • Пловдив
Май само аз не го поръчах. Розите в Клое са ми туу мач.

# 69
И аз се въздържах. Много ме блазнеше, но този месец меко казано прекалих. Надявам се като го пробвам в Дъглас по натам да не ми хареса 🤣🤣😏 Само това ще ме спаси да не ме е яд 🫣

# 70
  • Бургас
Много благодаря за офертата от мейкъп. Получих имейл, че е изпратена. Майка ми е голям фен на бранда, ако на мен не ми допадне, тя ще го оцени със сигурност.
Благодаря и на densi, за Stellar Amber на Зара. Прекрасно бюджетно откритие, като не се наемам да го сравнявам с Guidance, тъй като много бегло го познавам.

# 71
  • София
И аз се въздържах. Обожавам парфюми с роза, но отскоро се радвам на Jo Malone Rose Blush Cologne 2024, а и Chloe не са моя парфюмен бранд!

# 72
Дано само от makeup да не изпратя 10мл вместо 100. Дали имаше преглед преди плащане при тях?

# 73
  • София
Има преглед, да, ако е до офис на Спиди. За доставка с техен куриер, не си спомням вече.

# 74
Дано само от makeup да не изпратя 10мл вместо 100. Дали имаше преглед преди плащане при тях?
Бройките бяха над 30. Не са малоумни в офиса да изпратат на 25 човека грешен артикул

Общи условия

Активация на акаунт