Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 132 053
  • 928
  •   1
Отговори
# 75
Аз силно се надявам да ми изпратят 100 мл. Щом има преглед, ще я видя преди да платя, за да си спестя евентуални връщания след това.

# 76
Препоръчам на всички да се възползват от "преглед". Да не повтаряте моята грешка с отварян и с дефектна капачка парфюм да получите и да се изненадате вкъщи, после доказвайте, че не сте го отваряли вие. Аз пих една студена вода с моята последна поръчка от тях.

# 77
  • на дъното
Здравейте 🙂
Извинявам се ако е обсъждано,но нямам възможност да чета задните теми .
Доволни ли сте като качество от парфюмите на Parfimo.bg
Благодаря предварително 🤗

# 78
Аз да, много имам от тях.

# 79
  • Бургас
Благодаря за темата.Лорън Бакол е с най- близък до моя вкус, много харесвам този парфюм на Диптик.И аз съм много доволна от parfimo.bg. HERMÈS Barénia зареден в Нотино

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 19:18 от Bright Crystal

# 80
И аз имам товарителница за Chloe.Благодаря на дамата за споделената оферта!Не съм фенка на розите, ако е много изявена ще го дам на дъщеря ми.Благодаря 🌹

# 81
Много изявена е. То е само сладка от малината роза с дървесна подложка.
И аз имам товарителница и ваучер.

# 82
Препоръчам на всички да се възползват от "преглед". Да не повтаряте моята грешка с отварян и с дефектна капачка парфюм да получите и да се изненадате вкъщи, после доказвайте, че не сте го отваряли вие. Аз пих една студена вода с моята последна поръчка от тях.
Отказаха рекламация ли?

Аз снощи влязох да търся код за парфимо и излязох с 2 Chloe... Също имам товарителница вече. Първо тръгнах да поръчвам 1 бр., дъщеря ми рече, слагай и за мен в кошницата. Викам ѝ, може да не ти хареса, тя провери цената в другите сайтове и отсече "Ще ми хареса!" Laughing

П.П. Кодът за парфимо така и не проработи Trollface

# 83
Първо отказаха, после им писах гневно писмо и "преразгледаха" и се съгласиха да върнат парите (но със 100 условия),  а аз исках да ми го сменят. Цената му е 499 лв в момента, а аз го взех когато беше 374 лв. С тези пари не мога да купя друг флакон.  И след дълго колебание го оставих, дразни ме асиметрията, но  аромата е прекрасен.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 23:24 от Татьяна Манзюк 683311

# 84
# 85
# 86
Здравейте 🙂
Извинявам се ако е обсъждано,но нямам възможност да чета задните теми .
Доволни ли сте като качество от парфюмите на Parfimo.bg
Благодаря предварително 🤗

Аз скоро си купих аромат на Диор от Parfimo.bg и съм много доволен. Както от качеството на парфюма, така и от коректността им.

# 87
# 88
Мейкъп се обадиха, че имали проблеми с кампанията с мострите и не могат да пратят всичко и направо им казах да канселират поръчката. Скоро обаче може да пуснат пак подобна промоция като изчистят процедурата.

# 89
Днес получих моите,  има с 3 броя повече добавени, пише подарък. Поръчах три комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт