Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 891
  • 928
  •   1
Отговори
# 705
За Нотино има ли друг код освен notino10 и week?
В приложението е по голям процента с код app,може да се добави и код rpfpv за още 5%

# 706
  • Стара Загора
Maya Zhelyazkova, мерсаж!

# 707
Здравейте,
Искам да попитам в Lilly оригинални ли са парфюмите?
Предполагам е писано но не намирам.

# 708
Според мен са оригинални. Купувала съм, разлика не съм намирала.

# 709
Някой дали има код за Koku?

# 710
# 711
От онези специалните кодове за нотино имаме ли?

# 712
Здравейте, издирвам спрян парфюм - Trussardi Inside. Никъде не го намирам по доверените сайтове. Някой да го е мяркал някъде? Благодаря предварително

# 713
Здравейте ,
До сега поръчвах главно от нотино, но сега виждам в някой други сайтове че парфюма на Ланком - la nuit tresor е по-изгоден и обмислям покупка от там.
Между Венера и парфюм.бг кой бихте ми препоръчали?

# 714
  • Sofia
Където е по-добрата цена на конкретния продукт. И двата са читави.

# 715
Пристигна ми кутията с мостри на Balmain, която поръчах от европейския им сайт (Balmain Beauty) Дойде с DHL сравнително бързо. Нямах търпение да разбера какво са направили с наследството (Ébène, Carbone, Ivoire и Vent Vert)

Първи впечатления от трите, чиито оригинали имам:
Скрит текст:
Ама какви ги е надробил Морис Русел с любимия Ебене - някаква уродлива смесица от  Uncut Gem и Musc Ravageur, кършеща отчаяно кривите си ръце в неизличим копнеж да прилича на Eau Sauvage parfum. Нищо общо с характера на оригинала.

Carbone - Естествено, нищо общо с оригинала. Сега е черна роза, тъй омускусена и сластна, че чак лепне. Трябва да го тествам срещу легендарния и  в пъти по-добър Кабаре, за да преценя дали ми напомня на него. И срещу черното Нарцисо едт. Като цяло интригуваща работа на Кентен Биш, който май само за Азис не е правил парфюм.

Ivoire - хм, не ми напомня на стария Ivoire, но…. има нещо.  Новият на Доминик Ропион  ми е пенлив, цитрусов и джинджифилов и ще трябва да потърпя да се развие.

Силно се надявам да ги харесам повече при по-нататъшните носения.
+
https://www.parfumi-shop.net/catalogsearch/result/?q=jubilation+40

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 18:31 от 6opar

# 716
# 717
# 718
# 719
Еее, Милен, сърдечно благодаря- направи ми денят 😍

Общи условия

Активация на акаунт