Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 744
  • 928
  •   2
Отговори
# 30
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Радика! 🌹

Дженифър Анистън е от моята парфюмна група. А освен това ми е любимка. 😉

# 31
В парфюм.бг отбелязвам доставка до изибокс и пак имам такса 3.99лв. Имате ли идея дали след приключване на поръчката ще се промени или пак е бъг?
В количката ми даваше финална цена без доставка, след като преминах на плащане ми начисли доставка 3.99. Има бъг със сигурност.
Скрит текст:

Сега говорих с тях относно тази такса, и първо момичето ми каза, ама тя беше промоцията до вчера. Аз и казвам - и снощи начисляваше такса, и тя тогава - ама тя беше до края на август. Казвам, че и преди дни пак е било така - тя казва - ами уцелили сте момент когата е била деактивирана... Dizzy Face Въобще, чудно замазване... Просто цакане на дребно, както при всеки български сайт.

# 32
# 33
Скрит текст:
В парфюм.бг отбелязвам доставка до изибокс и пак имам такса 3.99лв. Имате ли идея дали след приключване на поръчката ще се промени или пак е бъг?
В количката ми даваше финална цена без доставка, след като преминах на плащане ми начисли доставка 3.99. Има бъг със сигурност.
Скрит текст:

Сега говорих с тях относно тази такса, и първо момичето ми каза, ама тя беше промоцията до вчера. Аз и казвам - и снощи начисляваше такса, и тя тогава - ама тя беше до края на август. Казвам, че и преди дни пак е било така - тя казва - ами уцелили сте момент когата е била деактивирана... Dizzy Face Въобще, чудно замазване... Просто цакане на дребно, както при всеки български сайт.
 Имам две поръчки от тях в петък(30.08) и събота(31.08), и на двете не ми даваше опция за безплатна доставка, и ги пуснах до офис накрая. Отделно нито един код за 10% не хващаше, само ubb7 проработи.

# 34
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Предната я изпуснах, тъй като лятото много интензивно ме зовеше Simple Smile

Моите звезди са Тейлър Суифт и Адел. На първата не познавам творчеството, а втората не ми от любимците, но парфюмно са от моята кръвна група.

Амуаж са с нови цени ли от септември? В събота бях в София и пробвах Guidance и цената му в сайта на Делириум беше 600 и нещо, а днес виждам 714 Tired Face Само в опаковки от 100мл ли е? (имаше доста хора и не успях да разпитам)

# 35
Похвалвам и не съвсем Нотино.След като ми изпратиха тестер (не на парфюм)Ми изпращат 15лв(или 10% от покупката)като извинение.

# 36
Благодаря за новата тема! Предната я изпуснах, тъй като лятото много интензивно ме зовеше Simple Smile

Моите звезди са Тейлър Суифт и Адел. На първата не познавам творчеството, а втората не ми от любимците, но парфюмно са от моята кръвна група.

Амуаж са с нови цени ли от септември? В събота бях в София и пробвах Guidance и цената му в сайта на Делириум беше 600 и нещо, а днес виждам 714 Tired Face Само в опаковки от 100мл ли е? (имаше доста хора и не успях да разпитам)
360 евро е от появата му. Има и 50мл

# 37
  • Пловдив
Благодаря, Фръц! Може би не съм гледала в сайта както трябва.
А може ли да ме насочиш къде да търся 50мл? Евентуално с доставка до България, или пък до Германия.

Може ли да споделите в кой магазин има за тест Fragrance Du Bois? Сигурно е коментирано, но от известно време съм спряла да следя какво се случва в парфюмния свят.

# 38
Последно в Елинор на Сердика мол съм виждала FdB за проба.

# 39
  • София
Мерси за темата!

С Бийонсе и Адел споделяме общи вкусове.

Някъде да сте мяркали Филосикос ЕДП по нашите сайтове?

# 40
Благодаря за новата тема! Моят вкус съвпада с Анджелина.
Нито един от кодовете за 10% от таблицата за parfium.bg не работи. Има ли активен такъв за 10% все още? Не успявам да открия...
GAMEM10 работи

# 41
# 42
  • Бургас/Пз
Това дали е възможно?? Направих поръчка и ми я прие, да видим сега дали ще ми го доставят.

# 43
И аз, аз още като се сподели тази феноменална оферта. Благодаря!

# 44
Благодаря, и аз поръчах, гледам че са ми потвърдили с имейл

Общи условия

Активация на акаунт