Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 194
  • 928
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Здравейте,
някой да е направил поръчка от последната промоция на monna? Имам поръчка от 07.09. и все още е със статус "обработва се", а парфюма вече го няма наличен..Дали ще получа нещо се чудя Grinning

И моята е от 07.09.
Доста се колебаех дали да поръчам, знаейки какви са отзивите за сайта, но в крайна сметка поръчах на собствен риск. До вчера поръчката беше със статус "в обработка", онзи ден им звънях многократно, явно имах късмет и от третия път се свързах Satisfied, обясниха, че Спиди имали срив в системата и затова още нямало товарителница.
Звъннах и на Спиди, за да знам дали от Монна ме баламосват, все пак проверката е висша форма на доверие, та се оказа, че наистина имало срив!
Вчера получих имейл, че днес пратката ми ще е в офиса, пък дано всичко поръчано е вътре, стискайте палци! Sweat Smile
Ъпдейт - взех си пратката в събота, всичко е наред, пу пу! 😁

# 257
# 258
Някой да има опит или мнение за този сайт https://fragrancerevolutionboutique.co.uk/?
Благодаря:hibiscus:

# 259
Здравейте,
някой купувал ли е скоро Versace Eros EDP /евентуално 100мл./ от Венера Козметикс..?

https://fragrances.bg/versace-eros-eau-de-parfum-edp-100ml-for-men

При тях цената  на въпросния парфюм е доста добра,но виждам оплаквания от някои клиенти относно трайността на парфюмите от Венера,  не зная доколко са основателни или целят да злепоставят..

Мерси🤔

# 260
# 261
Венера са коректен магазин.
Трайността на парфюма зависи от кожата, от температурата, от това дали му трябва време да се "отвори" самият парфюм. Тези коментари които четете са по скоро от хора, които въобще не разбират от парфюми, но много държат да си изкажат мнението навсякъде и на всеки. Ние в темата сме доволни от магазина и не сме попадали на неоригинални парфюми от тях.

# 262
Венера са коректен магазин.
Трайността на парфюма зависи от кожата, от температурата, от това дали му трябва време да се "отвори" самият парфюм. Тези коментари които четете са по скоро от хора, които въобще не разбират от парфюми, но много държат да си изкажат мнението навсякъде и на всеки. Ние в темата сме доволни от магазина и не сме попадали на неоригинални парфюми от тях.

Благодаря за мнението.
Зная, че Венера е от доверените сайтове и зная, че има хора , които са вечно недоволни и имат интерес да дискредитират сайта /конкуренция/ , но все пак реших да се допитам да вас ....
Знае ли човек....преди време взех 3 броя тестери от 1 сайт и бяха УБИЕЦ , но след известно време като  поръчах същия този тестер - вече не ставаше за нищо...имам предвид, че нещата се променят много често и то в негативна насока.
Но щом казвате, че Венера държат ниво - поръчвам смело🥳😎

# 263

Знае ли човек....преди време взех 3 броя тестери от 1 сайт и бяха УБИЕЦ , но след известно време като  поръчах същия този тестер - вече не ставаше за нищо...имам предвид, че нещата се променят много често и то в негативна насока.

има много причини за това - различни партиди, променени формули, дата на производство и куп други

# 264
  • Washington,USA

Чудя му се тъкмо. Струва ли си? Усеща ли се черешата?

# 265
Simple Smile Angel's Share Paradis

# 266

Тествах го на летището, не мога да разбера хайп-а по този парфюм (явно гурме ароматите не са мои). Но го обмислям за подарък за една дама.

# 267
Коя звезда е с вашия вкус?
Ариана Гранде Kissing Heart

# 268
Здравейте!
В Perfume - bg.eu

# 269
Здравейте на всички! За първи път пиша тук Simple Smile
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете в избора на сайт за закупуване на Chanel Gabrielle Essence и Chanel 5 Premiere.
Колебая се между parfum.bg и bsicosmeric.com, както и koku.bg. Не съм пазарувала от нито един сайт Шанел, а четейки коментарите, се надявам да ме насочите към най-правилния избор. От няколко дни само ровя ли, ровя, и немога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт