Звездни компромати - Септември'24

• 361 155
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 435
Коя група?

# 3 436
Pussycat Dolls.
Понеже стана въпрос за Шерцингер, та затова не уточних.
Те, разбира се, са отрекли, мениджърът им също.

# 3 437
Направо не знам вече. Всичко ли се върти около секс, пари и наркотици в тия кръгове.

# 3 438
  • софия
Четейки днес за този тунел в домът на Диди, зачудих се сега докато е в ареста дали има достъп до телефон, наркотици и тн, както затворниците при нас (нека не се лъжем, че не е така).
И как ли му се отразява престоя там с другите мъже, с оглед на  наклонностите си. Сигурно е най-известния в момента там.
В някой от репортажите мимоходом чух, че затворът, в който е, е един от най-гадните. Слави се с висока престъпност, самоубийства и да си настанен точно в него е част от наказанието. Максуел също била там.
Сигурно има достъп до телефон, наркотици. Контакт с други затворници - по-скоро не.

# 3 439
  • гр.Пловдив
Виктория Петрова вече води новините със спусната коса ,тази вечер беше гримирана уникално,дано тази промяна да има нещо + в личния й живот,много я харесвам Yellow Heart

# 3 440
Кое му е уникалното на този супер тежък опушен грим, тотално неадекватен за работа? Винаги ми е било чудно толкова ли няма грам усет за естетика. И все изглежда размазана.

# 3 441
  • гр.Пловдив
Кое му е уникалното на този супер тежък опушен грим, тотално неадекватен за работа? Винаги ми е било чудно толкова ли няма грам усет за естетика. И все изглежда размазана.

Кореспондира да й изпъкнат страхотните сини очи-малко ли е?

# 3 442
Възможно ли е във връзка с разследването срещу Диди, да разпитват и Дженката като негова бивша приятелка и това, че се въргаля на някои снимки?

# 3 443
  • До морето
За снимката на Лео от предната страница - така като го гледам и той е детешар там.  От кога е, знае ли се?

# 3 444
По време на пандемията имаше тренд известни личности да осъществяват видео разговори и да ги пускат в мрежата. Един такъв беше между Джен и Деди. Всичко беше много мило и приятелско. Каквото и да знае Джен, никак не го е отписала, напротив.

# 3 445
  • Berlin
Снимката с Леонардо е доста стара, той бил казал, че е нямало нищо особено на партито/ата, на които е бил.🤷🏻♀

# 3 446
Мария не е толкова плашещо слаба на тази снимка.

# 3 447
Pussycat dolls са били танцова група преди да ги превърнат в музикална такава (Никол не е била част от нея), така че това за проституцията май си е за първоначалния състав.
Иначе Диди продуцираше свое копие на PCD - Danity Kane, момичетата бяха подкрепили Каси покрай делото, така че сигурно от тая торба ще изскочи някой заек...

# 3 448
Няма срам, просто се цитират факти и други, които не са слушали интервюто се изказват...
https://www.youtube.com/watch?v=yXdlBegzyB4 9:57 Водещия я пита  10:14 -не е взела пари
Хареса ми Камелия в цялото интервю.
Организаторите са попитали Камелия дали иска хонорар и тя каза,че е отказала. Но нищо не казва за после,когато са отишли в софийски клуб и тя му е пяла на уше,както се изказват цветисто жълтите издания. Съжалявам,но аз вярвам повече на сръбските медии,отколкото на Камелия за тези неща специално...
Не разбрах -Камелия пя само в дискотеката.Кога е отказала хонорар

# 3 449
Channing Tatum и дъщеря
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт