Звездни компромати - Септември'24

• 360 732
  • 3 722
  •   2
Отговори
# 3 660
Мария Илиева ми прилича на бременна на тази снимка.

# 3 661
Мислех, че само аз не трая тази Силвия Петкова, че понякога започва превъзнасяне по нея.
Яна, Силвия и Ива Дойчинова могат да ми изпържат мозъка.
И аз съм така, но без Яна.

# 3 662
  • софия
И Стефания Колева си е напъхала разни неща в лицето. Започва и тя да заприличва на Стоянка Мутафова.

# 3 663
Айй, а прическата?! 🫣

# 3 664
  • София
И Стефания Колева си е напъхала разни неща в лицето. Започва и тя да заприличва на Стоянка Мутафова.

Мале, напълно на Силвия Лулчева мяза:

# 3 665
Да и двете са с коси като прежда от разплетен пуловер. Стефания даже боя на Лореал рекламира по тв, никога не бих я взела да рекламира нищо свързано с коса. 🤔

# 3 666
  • Брюксел / София
‘Начи тези жени като вземат да си пълнят бузите започват да приличат на бобъри. Половината като ги погледнеш в лице овалът на лицето им е изкривен от подутите бузи. Страшна мода, мн грозно! Стефания Колева, Стоянка Мутафова беше така, дъщеря й също, Силвия Радулова в ИВ беше така - сега малко спадна…

# 3 667
Мария Игнатова в Пееш или лъжеш, също е като нажилена, не и отива

# 3 668
Като ги гледам такива, все повече се убеждавам, че намесите трябва да са минимални или изобщо да ги няма, за да остарява една жена красиво.

# 3 669
Доста тъпо изказване и сравнение на Риана с помакиня...

Деси Стоянова с непринудена, нормална, човешка снимка и мил пост към сестра си.

Скрит текст:
Много по-важно от това какво колко имаш, какво работиш и колко си известен, е имаш ли на кого да се обадиш, когато животът ти удари шамар, дори и да е в 2 през нощта, има ли на кого да се опреш, с кого да споделяш – и радостите, и болките.

Аз съм от вселенските късметлии, които имат такива хора в живота си и днес празнувам един от най-специалните, с когото сме споделяли хиляди светли и стотици мрачни мигове. @elitzastoyanova , пожелавам ти слънчев хоризонт и свестни хора край теб. Такива, които ще наливат в твоята чаша с щастие. 🧡

# 3 670
Мале, мале, Адидас, баленсиага и Живанши в една снимка.
Как да кажеш, че това са българи, без да го назоваваш Joy
Аааа, не е ли с К. Клайн и Томи Хилфигър, не е истински българин!

# 3 671
  • гр.Пловдив
Гледайки снимки на бг "виповете" от откриването на столичен театър ми прави впечатление, че Явор Бахаров си ходи най-спокойно на партита. Май му се размина затвора на този.
Скрит текст:

Дара е най-свежарката от всички като гледам ,много ми е симпатична Animal Panda Face

# 3 672
  • Sofia
Ех, пак се е развъртяла темата на кой какво му е скучно да чете...жалко!

От жълтите сайтчета - Асен Блатечки се сгодил. Приятелката му е прекрасна, не знам какво намира в него.

Златка пък се развеждала. Карен я бил хванал в изневяра. Той си изтрил профила в Инстраграм, а тя вече не пускала снимки с него.

# 3 673
Аха, скандалът, разтърсил шоубизнеса в чужбина, се оказа прекалено скучен на фона на родните бръмчалки и затова беше заточен в отделна тема, а тук вече ни се карат, че пишем по същество в темата.

Джъстин Тимбърлейк се е признал за виновен за шофиране след употреба на алкохол в замяна на по-лека присъда. Наказанието включва 500 долара глоба, обществено полезен труд и публично извинение.

# 3 674
Meanwhile последните 2 стр. тук се коментират "звезди", за които през живота си не съм чувала. Кои са Месечкови? Коя е Силвия Петкова?

Общи условия

Активация на акаунт