Звездни компромати - Септември'24

• 360 752
  • 3 722
  •   2
Отговори
# 3 645
  • София
Гледайки снимки на бг "виповете" от откриването на столичен театър ми прави впечатление, че Явор Бахаров си ходи най-спокойно на партита. Май му се размина затвора на този.
Скрит текст:

# 3 646
  • Варна
Оф, Илиева е много противна.

# 3 647
Госпожа Месечкова на рожденият ден на сина си.
Скрит текст:
Е може ли по минда на детски рожден ден? ВиШа мода..

# 3 648
  • Пловдив
Обаче Джуди Халваджиян все още хваща окото Wink

# 3 649
  • Glasgow
Май ми се видя Снежана Макавеева на едната снимка, беше ми минала скоро през фийда в ИГ с много сладко бебе, тя има ли дете?

# 3 650
Без думи съм от Месечкова. Все едно е с памперс. Не ми пука какво работи, но акъла и не е много.

# 3 651
Гледайки снимки на бг "виповете" от откриването на столичен театър ми прави впечатление, че Явор Бахаров си ходи най-спокойно на партита. Май му се размина затвора на този.
Скрит текст:
Мария Илиева е доста по-пищна, отколкото ми изглежда на екран, а Месечкова - харесва се жената и не мое се запре от демонстрации... Облякла се е като 18 годишна мажоретка. Нито поводът, нито годините й предполагат подобен аутфит. А аз принципно съм "за" късо, стига фигурата да позволява, но това е прекалено.

# 3 652
Месечков с това долнище и с муцка и премрежен поглед 🤣

# 3 653
  • Glasgow
С анцуга за сватби

# 3 654
Ужасни са и двамата. То бива, то може, ама е вярно, че парите не купуват стила… това си е живия пример.

# 3 655

Ужас ужас 😂

# 3 656
  • София
Некадърницата под нея също. 😃 Не мога да я трая Силвия Петкова, особено гласът ѝ.
Пълният да Мария Илиева мъжът ѝ ли е? Имаше клюки, че са се разделили.

# 3 657
Некадърницата под нея също. 😃 Не мога да я трая Силвия Петкова, особено гласът ѝ.
Пълният да Мария Илиева мъжът ѝ ли е? Имаше клюки, че са се разделили.
Силвия Петкова и Яна Маринова са с топ противни гласове от известните жени у нас. И двете актриси. Могат да озвучават пристанищни хамали или стари маман с много житейски опит.

# 3 658
На мен Риана с тези жълти (ок, охра) гащи и сутиени ми прилича на помакиня. Без обида, просто едни простовати черти, вулгарен поглед, много плът. И напънала чорапа с чехли между пръстите. Брр. Последната снимка е нелепа, изглежда, че се е напъхала в по-малък размер с тези бабешки жартиери.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:29 от Beauty queen

# 3 659
Мислех, че само аз не трая тази Силвия Петкова, че понякога започва превъзнасяне по нея.
Яна, Силвия и Ива Дойчинова могат да ми изпържат мозъка.

Общи условия

Активация на акаунт