Звездни компромати - Септември'24

• 360 753
  • 3 722
  •   2
Отговори
# 3 675
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Meanwhile последните 2 стр. тук се коментират "звезди", за които през живота си не съм чувала. Кои са Месечкови? Коя е Силвия Петкова?
Отзад напред - Силвия Петкова е актриса, играе в театъра, в български филми. Имат общо дете със Зоран Петровски, но са разделени от две години.
 Месечкови, мъжа танцьор, мълвата мълви, че плувал и на "двата бряга".
Госпожата, бизнес дама, собственик на лаборатория Геника. Две общи деца, тя има още две по големи, от предишна връзка. Кака му е с 8 години.
Май е това, резюмирано.

# 3 676
  • софия
Също така, Силвия Петкова е п.е.т.о. поколение софиянка, но няма място в ДГ за нейното 1/2 шесто поколение софиянец дете.

# 3 677
Каква детска градина, синчето не е ли втори клас вече?

# 3 678
Каква е драмата да се пише за всички? Звезди не звезди в нечии очи, това са известните по една или друга причина(дали ни харесва няма значение).
Обсъждаме , подиграваме се, радваме им се, през всичко може да се мине, като емоция, тук!
Бг или световни - какво значение има?! Който не му е приятна дадена дискусия - нека скролне, както в инста , примерно .
Но постоянно със: стига за това, стига за онова, защото на някой непознат му омръзнало или не му се чете. Ами пропусни, драги непознати! Стига с мрънканиците.
Аз ,примерно, така правя. Не ме кефи, доскучае ми темата и скролвам. Не съм великия пример, разбира се, но все пак, вижте че и някой друг го прави.

# 3 679
И аз се чудя какъв и проблемът да се пише за всички, пък всеки да чете, което му е интересно. Мен, например, никак не ме вълнуват носът на Богданка, таксата на Марая и простотиите на Светла и затова ги пропускам. Същото можеха да направят и потребителите, които не се интересуват от П.Диди и сагата покрай него, но не би, направи се нова тема, че и веднага ни пратиха в нея. Абсурдно е да се изгони от темата въпрос, който си е точно за тук, пък да се пише за хора, които са минали покрай звездите.
Аз сега да искам ли нова тема, в която да се обсъждат тези, които не ме интересуват мен?

# 3 680
Това, че в темата за Диди от снощи има повече коментари отколкото тук и то при положение, че тук половината коментари са какво да се обсъжда или не е достатъчно показателно.

# 3 681
Аз не искам да влизам и да чета 2 отделни теми, които трябва да са една.
Така че пишете си тук с чиста съвест, никой не може да ни изгони за нещо, което е онтопик.

# 3 682
Ashton и Mila
Скрит текст:

# 3 683
Лана Дел Рей и мъж
Скрит текст:

Джони с Джери Брукхаймър
Скрит текст:

Ако има нещо ново свързано с Диди, ще го публикувам тук. На който не му харесва, моля да прескача. Аз така правя.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 07:56 от SANDS

# 3 684
Аштън какъв лукав вид има с тоя мустак 😂

# 3 685
Аштън какъв лукав вид има с тоя мустак 😂
Не знам, защо, но за Аштън винаги съм си мислила, че е някакъв луд, извратен изрод. Честно... гледаш го един такъв миловиден, но зад маската ми се струва чудовище...

# 3 686
Чак пък чудовище? Той някаква сериозна болест имаше май, може да му се е отразила.
А Мила Кунис ми е много симпатична. Скоро гледах Luckiest Girl Alive, много пасва за ролята.

# 3 687
Блатечки с тия жълти зъби какъв секс символ е?

# 3 688
Приятелката на Блатечки е копие на първата му жена, с която имат дъщеря.

# 3 689
И аз се чудя какъв и проблемът да се пише за всички, пък всеки да чете, което му е интересно. Мен, например, никак не ме вълнуват носът на Богданка, таксата на Марая и простотиите на Светла и затова ги пропускам. Същото можеха да направят и потребителите, които не се интересуват от П.Диди и сагата покрай него, но не би, направи се нова тема, че и веднага ни пратиха в нея. Абсурдно е да се изгони от темата въпрос, който си е точно за тук, пък да се пише за хора, които са минали покрай звездите.
Аз сега да искам ли нова тема, в която да се обсъждат тези, които не ме интересуват мен?

Тук постовете за Диди потъват сред постовете за килограмите на Светлето и памперса на Месечкова. Като отделна тема се развива много повече и се пише повече. Затова се изнесе, не защото на някой не му се чете за Диди. Ако в момента трябва да избирам да следя една тема, то това няма да е любимата ми компроматна, а темата за Диди. Всички друго ми бледнее.

Общи условия

Активация на акаунт