Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 106 477
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 285
  • моята мила родна страна
Някой днес опитвал ли е да регистрира код от стъклена бутилка КК? Аз не успявам. Погледнах, краят на играта е утре 23:59.

# 286
Здравейте, може ли някаква подсказка за тениската на Кока кола? Пробвах няколко пъти но без успех.

# 287
Tittka, ако ти помага... Има и часа на снимката.

# 288
Тези Подаръчни абонаменти към уча се, дали ще могат да се ползват от 2 различни устройства, знаете ли?
Трябва ми, играя, но засега нищо. Ще чакам да пусне някой в групата за размени май 🙂

# 289
Тези Подаръчни абонаменти към уча се, дали ще могат да се ползват от 2 различни устройства, знаете ли?
Трябва ми, играя, но засега нищо. Ще чакам да пусне някой в групата за размени май 🙂

Стандартно няма проблем, не виждам защо и подаръчните да не могат да се ползват от две (дори три) устройства. На мен ми е интересно как ще се активират. Вчера платих за следващата година и сред опциите за плащане нямаше подаръчен вауер, нито възможност да се вкара код някъде.

# 290
  • Сф
С първата бележка току що 🤩:

# 291
Абонамента на уча се може да се ползва от много устройства с потр. име и парола. В сайта има място за въвеждане на код. Въвеждала съм.

# 292
Миналата година спечелих ваучер за Уча се и ми изпратиха картонче с код.Има си поленце,където да се въведе,когато си влезеш в профила.Честито на спечелилите,много стойностна награда!

# 293
Хайнекен и Лидл трябваше да обяват печелившите на 03.09. Тези хора са шампиони по мотаене.

# 294
  • Пловдив
От преди малко

# 295
И аз по същото време с раница на 7дейс. На ММ на номера вече са абонамент и раница от раз, на моя над 10 и грънци 😂😂😂 Сега ме устройва, защото участвам едновременно в двете им игри, явно и те знаят, че се случва 🤭
От утре Ная и кроасаните са намалени в Кауфланд, та ще купя още. За училище ще има за месец напред 😁
Хайнекен чакат да забравим, че сме спечелили ли? Тези шапки и очила сигурно си мислят, че са за ски 😂😆

# 296
  • София
С много зор 🤟

# 297
Днес пазарувах в Кауфланд, главно продукти участващи в игри.
Разделих си на 2 бележки продукти на 7 дейс (хапват се у нас) - да се включа и в кампанията със смс-и.
Спечелих от първата абонамент за Уча се!
След радостните емоции успях и да подам данни за доставка - до 45 работни дни ми казаха.
Регистрирах и втората бележка - за слушалките - спечелих ги! Най-накрая видях заветното "Честито!"(по мои сметки 15 бележка подред, която регистрирам).

# 298
Подарявам 1 код от стъклена бутилка на Кока Кола, давам на първия писал
Подарен

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:58 от Ioana87

# 299
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Подарявам 1 код от стъклена бутилка на Кока Кола, давам на първия писал
Може ли за мен?

Общи условия

Активация на акаунт