Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 647
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 300
  • Елхово

Успях:heart_eyes:

# 301
Съфорумката, която питаше за Киндер:
В момента нареждат артикулите за новата седмица. Сглобиха хартиен промо регал на Киндер.
Играта започва на 15.09, но я няма в брошурата.
Не пише дали е само за Лидл или за всички магазини.

# 302
От сутринта. Часа се вижда.

# 303
Имам въпрос че към тези, които печелят тениска от Загорка Ретро - някой получи ли мейл вече? Баща ми спечели или поне има инициали и тел. номер като неговите, но до момента все още няма мейл. То стана време за новото теглене и ми се струва странно... Мисля си да не би да са звъняли и той да не си е вдигнал телефона...

# 304
Имам въпрос че към тези, които печелят тениска от Загорка Ретро - някой получи ли мейл вече? Баща ми спечели или поне има инициали и тел. номер като неговите, но до момента все още няма мейл. То стана време за новото теглене и ми се струва странно... Мисля си да не би да са звъняли и той да не си е вдигнал телефона...
Не са писали още. И аз чакам. Утре ако няма нищо, ще ги търся.

# 305

https://www.kaufland.bg/kaufland-card.html#igrai
В периода от 09.09.2024 г. до 15.09.2024 г. активирай еднократно купона, наименуван „Активирай и участвай в игра“ и можеш да спечелиш един от 100 семейни абонамента за „Книговище“. Не забравяй да запазиш купона активиран до приключването на периода на провеждане на играта 15.09.2024 г.,  вкл. Активирането на купона изисква използването на 100 точки, събрани с Kaufland Card.

Играта на Филаделфия вече е активна
https://philly-promo.bg/
Скрит текст:
X . Награди:

- Награда 1: готварска книга „Philadelphia - Готвим за приятели“ , 200 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „ Моментна награда“) - за възможност да спечели Моментна награда, потребителят трябва да регистрира поне една покупка на продукти наPhiladelphia на минимална стойност 3,50 лв. за тази награда. След успешна регистрация потребителят веднага разбира дали печели. В случай, че печели, броят точки от регистрираната касова бележка, за 1 участие, се нулират, тъй като с 1 касова бележка може да се спечели максимум 1 награда.

В случай, че не печели, точките му се трупат към участие за Седмична награда .

Готварската книга „Philadelphia - Готвим за приятели“ съдържа рецепти с вкусни идеи за закуска, брънч, оснoвни ястия и десерти.

- Награда 2: Еър фрайър Philips 10 бр. и тостер Smeg 20 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Седмична награда“) - за да участва в тегленето на една от Седмичните награди , потребителят трябва да регистрира поне веднъж 600 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда). Тегленето за Седмична награда се извършва на всеки седмичен период сред всички потребители, които са изпълнили горните условия. Разпределението на наградите и периодите за теглене на Седмична награда на Промоцията (Играта) е както следва:

Период 1 – 09.09-15.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 2 – 16.09-22.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 3 – 23.09-29.09.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 4 – 30.09 – 06.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 5 – 07.10-13.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 6 – 14.10-20.10.2024 г. включително –2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 7 – 21.10-27.10.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 8 – 28.10-03.11.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 9 – 04.11-10.11.2024 г. включително - 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

Период 10 – 11.11-17.11.2024 г. включително – 2 бр. тостер Smeg и 1 бр. Еър фрайър Philips

За да участва в тегленето на която и да е награда, потребителят трябва да регистрира/натрупа поне веднъж необходимите точки за нея.

Потребителят може да натрупа своите точки с няколко последователни регистрации и не е задължително да регистрира наведнъж необходимия брой точки за съответната награда. След успешна регистрация на необходимия брой от 600 точки за Седмична награда, потребителят влиза в тегленето с 1 участие за тази конкретна награда (600 точки = 1 участие в тегленето).

Ако потребителят има повече точки, натрупани за Седмична награда , отколкото изисквания минимум от 600 точки за нея, тогава тези точки се натрупват към следващо участие в тегленето за тази конкретна награда.

Например: Потребителят вече има 600 точки за Седмична награда. Потребителят предстои да регистрира нова касова бележка на стойност 6.70 лв. (670 ст. = 670 точки) за Седмична награда. Следователно, след приключване на тази регистрация, потребителят ще участва 2 пъти (2 х 600 точки) в тегленето за Седмична награда и ще има натрупани 70 точки за следащо участие .

Един потребител може да спечели само една награда от вид. Това означава, че след спечелена награда, тя няма да бъде активна за потребителя и той няма да може да натрупва точките си за нейното спечелване повторно.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Едновременно с това няколко касови бележки могат да бъдат необходими за спечелването на една награда.

Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления.

- Награда 3: Планетарен миксер KitchenAid - 4 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Голяма награда“) - за да участва в тегленето на Голямата награда, потребителят трябва да регистрира поне веднъж 1200 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда).

# 306
Подарявам купон за -5лв покупки в обновения магазин на Лидл на ул. Ладога:
Скрит текст:

# 307
Помбер са обявили седмичните печеливши.

# 308
Хайнекен и Лидл са публикували печелившите! Мен ме няма Simple Smile

# 309
  • София
Подарявам купон за -5лв покупки в обновения магазин на Лидл на ул. Ладога:
Скрит текст:
И аз. Simple Smile

# 310
  • Сф
Domino's;От 9-ти до 12-ти септември нашата пикантна пица Мехикана може да бъде твоя на половин цена с код MEXICANA50! Пицата е с доматен сос, моцарела, пилешко филе, зелени чушки, люти чушки халапеньо, пресни домати и чипотле сос.🌶️

# 311
  • София
Поръчай от Happy Доставка с код SCHOOL над 17 лв
и участвай в томбола за награди – таблет Blackview, часовник Blackview
от 09.09.2024г.  до 22.09.2024г.
Скрит текст:
спечелете книги до 12 септември
спечелете кино-билети до 12 септември
ако сте фен на Джеймс Макавой

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 22:49 от lite16

# 312
  • София
С комплект спално бельо съм от ФБ,точно на празника ме изтеглиха.
Игра без покупка от мен:
https://bezgluten.schaer.com/with-the-best-of-us?utm_medium=paid … pmRSD2BIZLZ2hI-AA
Добавям и Морени без покупка за избрани обекти:
https://docs.google.com/document/d/1NkGv5u-wNSDgDo6SRewQpR5hCeW4qLAC/mobilebasic

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 10:56 от emli

# 313
# 314
Награди за новият филм Трансформърс Първият
https://thevoice.bg/games/277
https://kino.nova.bg/film/register

Общи условия

Активация на акаунт