Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 10 102
  • 474
  •   1
Отговори
Почистването е част от живота, а там, където има живот, често цари хаос! Ние сме забавни, разхвърляни хора и очакваме светът да се адаптира към нашите нужди и новия ни начин на живот.

Ajax винаги е бил на ваша страна, за да ви освободи от тежестта на почистването – в кухнята, банята, тоалетната, на пода – навсякъде! С Ajax получавате ефективност, дълготрайни аромати и лесна употреба.

От години Ajax е марката, която никога не ви разочарова. За всяка разлята напитка, зацапване от спагети или кална следа от обувки – ние сме тук.
Ние сме марката, която освежава щастието във вашия дом. Защото домът е за живеене!
Препаратите на Ajax са направени от съставки с 97-99% естествен произход и се предлагат в бутилки от 100% рециклирана пластмаса. След като бутилката се изпразни, можете да я рециклирате заедно с капачката.

Поддържайте повърхностите си искрящо чисти, блестящи и ухаещи чудесно всеки път, когато използвате многофункционалния почистващ препарат Ajax Fête des Fleurs. Той осигурява интензивна свежест и оставя 24-часов аромат, като същевременно елиминира миризмите. Ароматът му е от естествени екстракти. Освен това се справя с мръсотията мигновено и осигурява 100% почистваща сила, която очаквате от Ajax и е ефективен дори в студена вода!

Поддържайте банята си чиста и блестяща с надеждната сила на спрея за почистване на баня Ajax. Той осигурява 100% ефективност при отстраняването на варовик, оставяйки повърхностите в банята ви блестящи и приятно ароматизирани! Освен това почистващият препарат премахва следи от вода и сапунени петна, което го прави отличен избор за почистване на плочки. Той не само ефективно се справя с варовик, но може да се използва и като препарат за почистване на подове, оставяйки ги блестящи и чисти.
Продуктът е веган и не съдържа съставки от животински произход.

Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Отстранете мръсотията и мазнините в кухнята си с надеждната сила на спрея за почистване на кухня Ajax. Той осигурява 100% почистваща сила, правейки почистването лесно. Премахвайки 100% от мазнините, той е идеален за почистване на котлони, както и на други кухненски повърхности. Справя се дори с най-упоритата мазнина, така че няма нужда да се притеснявате за почистването след готвене.
Спреят за кухня Ajax почиства в дълбочина, щади кухненските ви повърхности и ги оставя приятно ароматизирани и може да се използва и за почистване на подове.
Продуктът е веган и не съдържа съставки от животински произход.

Nature Sparkles Nature Sparkles Nature Sparkles

Поддържайте повърхностите чисти и хигиенични със спрея Ajax Strong & Safe. Той осигурява надеждната почистваща сила на Ajax и е безопасен за използване върху повърхности, с които влизат в контакт деца, домашни любимци и храна*. Многофункционалният почистващ препарат неутрализира миризмите и има прекрасен аромат на джинджифил и юзу, който ще ви хареса.

*Изплакването с питейна вода винаги се препоръчва за повърхности, които влизат в контакт с храна, деца, играчки, домашни любимци и т.н.

Широката гама от продукти Ajax ще ви помогне лесно да се погрижите за целия си дом:
Nature Sparkles Многофункционални почистващи препарати Ajax Fête des Fleurs
Nature Sparkles Почистващи спрейове за баня
Nature Sparkles Почистващ спрей за кухнята
Nature Sparkles Многофункционални спрейове
Nature Sparkles Спрей за почистване на прозорци

Поканихме Как' Сийка да тества продуктите на Ajax и да сподели своите отзиви в темата, а сега вие можете да ги спечелите и да се уверите сами в ефективността им.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА НА AJAX!
Включете се в темата и напишете в коментар какво е най-важно за вас при избор на почистващи препарати за дома. На 24.09.2024 ще изтеглим на случаен принцип и ще обявим в темата 10 участници в дискусията, които ще спечелят комплект от 3 продукта Ajax.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 12:31 от Жaклин

# 1
Здравейте! Имах удоволствието да изпробвам няколко препарата от марката Ajax, за да дам своите отзиви за тях. Ето го и моят „отчет“.

Ще започна с едно признание, с риск да шокирам някои от вас, а то е, че мразя да чистя. За мен времето, прекарано в чистене, е пропиляно време, което би могло да бъде запълнено с много по-приятни дейности. Но за жалост, който иска да живее в чист и уютен дом, а няма на разположение домашна помощница, му се налага лично да участва в поддръжката на хигиената в дома си.

И както мразя да чистя, така през годините започнах да трупам всякакви домакински помощници – уреди и приспособления, които да ми помогнат да спестя колкото се може повече време и усилия. Оказа се обаче, че и най-модерните уреди не могат да работят съвсем сами и имат нужда от човешко обслужване. Дори на прахосмукачката робот трябва да ѝ се угажда – ту да напълниш контейнера с вода, ту да изпразниш другия с боклука, ту да почистиш филтъра, ту да свалиш мопа и да изпереш кърпата... А-а-а-а-а... Ясно, на техниката много не може да се разчита, затова прехвърлих надеждите си на химията, т.е. на почистващите препарати. И скоро се убедих, че точно там е истината. Защо да търкаш нещо половин час, когато можеш само с едно минаване на кърпата да го накараш да заблести? Раз – два и готово! А това става само с помощта на качествени продукти.

Но тук пък се появява друг проблем. Бързо и ефикасно обикновено чистят тези препарати, които съдържат много вредни за човека и природата вещества. Колкото са по-ефикасни, толкова са по-замърсяващи. А днес всеки отговорен човек се стреми да избягва тежката химия. Използването на безвредни и щадящи околната среда почистващи препарати отдавна вече не е мода, а осъзнат начин на живот.

Затова, когато получих четирите опаковки от марката Ajax, които трябваше да тествам, първата ми работа беше да разгледам състава им. И останах много приятно изненадана, когато открих, че съставките им са с 99% естествен произход и имат биоразградима формула. Нещо повече, опаковките са от 100% рециклирана пластмаса. А най-много ме впечатли това, че когато се изхвърлят, капачките и спреят не е нужно да се разделят – всичко може да се рециклира заедно. Малко, но приятно улеснение за хората, за които рециклирането на опаковките е особено важно.

Следващата ми стъпка беше да проверя аромата им. Много съм чувствителна към силни и агресивни миризми, затова винаги проверявам уханието, преди да пробвам за пръв път някой препарат. Този начален тест минаха три от четирите препарата, подробностите – по-нататък.

И накрая дойде ред на изпробването им в действие. От дългогодишния ми опит в чистенето смея да твърдя, че с по-леките замърсявания се справя всеки един препарат, независимо дали е скъп, или евтин, марков или от неизвестна фирма. Днес на пазара има дори кърпи, които чистят само с вода. Но там, където има по-силни замърсявания, не можем да минем без специалните препарати. Колкото по-упорито е замърсяването, толкова по-качествени трябва да бъдат те. Затова направих няколко теста с цел да проверя доколко успешно продуктите на Ajax могат да се справят с по-сериозните предизвикателства.

Ето моите наблюдения:

1. Ajax Fête des Fleurs Lagoon  – препарат за почистване на подове и други повърхности. Има много приятен, свеж и ненатрапчив аромат на цветя – точно каквито харесвам. Представлява концентрат, който трябва да се разрежда, като дозировката е 2 капачки на 6 л вода. Аз обаче направих половин доза за проба – разредих 1 капачка в 3-литрово шише с вода. Получи се безцветен, съвсем леко пенлив разтвор с нежен, неагресивен аромат.

За теста размазах по ламината малко майонеза и лютеница. Напълних контейнера на прахосмукачката ми (с миеща функция) с разтвора и започнах. Петното беше почистено само с 3-4 движения напред и назад и без да остане никаква следа. При това без допълнително забърсване, изплакване или подсушаване. Впечатляващо!

По-късно пробвах препарата и върху теракот – очаквано добър резултат, придружен от лек аромат на цветя и чиста повърхност.

2. Ajax Strong & Safe – почистващ спрей, безопасен за деца и животни, без изплакване. Ароматът му е още по-нежен и приятен от препарата за под. Първо минах набързо със спрея и суха кърпа хладилника, кухненския плот, готварската печка, детско столче за хранене. Доволна от резултата, се заех с по-сериозна задача – да почистя отвътре силно замърсената от загоряла мазнина вратичка на еърфрайъра. Напръсках, забърсах с домакинска хартия и готово! Без накисване и търкане, само пръскаш и бършеш.

Забележка: Все пак производителят препоръчва повърхностите, които влизат в пряк контакт с храна, деца и животни, да бъдат изплаквани с чиста вода.

3. Ajax Multipurpose – универсален почистващ спрей за различни видове повърхности. Ароматът му също мина успешно теста – много ми допадна. Според описанието препаратът почиства дълбоко и мигновено всякакъв вид замърсявания и оставя повърхностите чисти и блестящи. Хм... Не ми трябваше много време да му измисля една по-трудна задачка – да ми почисти една стъклена вазичка, в която няколко месеца беше накиснат резник за вкореняване. (Който е вкоренявал резници във вода, знае какво се натрупва по стените и дъното на съда.) Напръсках вазата отвътре и я оставих да престои 5 минути. След това само изплакнах с вода, без да търкам. Резултата можете да видите сами:

Определено останах впечатлена. Ще си го запазя за по-упоритите петна и по-замърсените повърхности.

4.  Ajax Glass Crystal Clean
– почистващ спрей за прозорци. Ето този препарат първоначално леко ме шокира, когато го отворих и ме лъхна аромат на амоняк. Стреснах се и реших, че няма да рискувам да го ползвам на закрито. Затова къде, къде да го пробвам... А, да! Защо пък да не измия стъклата на колата, която след дъжд и дълъг път беше в ужасен вид и буквално плачеше за автомивка? Речено-сторено.

Първи извод: когато пръснеш със спрея, НЕ се усеща никаква миризма на амоняк. Поне не и на открито или на отворен прозорец. Затова се престраших и по-късно минах с препарата огледалата вкъщи и един прозорец. Само в затворена стая се долавя съвсем, ама съвсем лека миризма на амоняк и то ако специално помиришеш парцала.

Втори извод: Препаратът е много ефикасен! Напръсках силно замърсените стъкла на колата и ги подсуших с кърпа. Даже нямаше нужда от повтаряне. За няма и 5 минути блеснаха като нови.

Това са резултатите от моите тестове. Опитах се да измисля по-нестандартни предизвикателства и мога със сигурност да кажа, че изпробваните от мен почистващи препарати Ajax се справиха отлично.

Ако имате някакви въпроси, с удоволствие ще ви отговоря.

# 2
  • The Big Apple
За мен е важно да са безвредни за домашни любимци, да са качествени и на достъпна цена.

# 3
Избирам препаратите за дома ми според действието им, аромата и цената, разбира се.

# 4
  • София
За мен най-важно е да почистват лесно,а на второ място да не дразнят прекалено кожата и очите,оставям умерената цена за накрая.
Участвам и бих тествала всичко ново за дома с удоволствие.

# 5
Да почистват лесно,бързо и да не ухаят прекалено отровно,защото сме с малко дете.

# 6
Най-важен е да има добра ефективност и да почиства без много търкане. Също така да не е с много натрапчива миризма.

# 7
Безвредни за домашни любимци, ефикасни и на достъпна цена.

# 8
  • При децата ми
Здравейте,
Ползвала съм препарата за прозорци на марката и останах много приятно изненадана! С удоволствие бих пробвала и други продукти на марката.
За мен е важно препаратите да са максимално ефективно, с колкото се може по-чист състав и ненатрапчив аромат!

# 9
  • Велико Търново
Избирам препаратите за почистване по марка и аромат. Или иначе казано, първо си избрирам каква марка да взема и после който аромат ми допадне. Ако продукта е на промоционална цена, съотв. вземам по-голямо количество за да имам наличен в нас.
Любим ми е препарата за твърди подови настилки на Ajax с аромат на кокос. За съжаление го намирам само в ДМ, а не винаги имам ходене към дрогерията.

# 10
Присъединявам се за безопасността за деца и домашни любимци. Също самата миризма. Не що семпло, но приятно.

# 11
  • Там...
Важно е препаратите да са ефективни и на достъпна цена. Доверявам се на изпитана препоръка от приятели.

# 12
Ползвала съм и ползвам вашите продукти, критериите са ми ефикасност,аромат и цена.

# 13
  • София
Наистина да почистват, да не търкам дълго време и да са максимално безвредни.

# 14
При избор на почистващи препарати са ми важни ефикасността и да са безвредни.

Общи условия

Активация на акаунт