Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 10 277
  • 474
  •   1
Отговори
# 45
Впечатлена съм от ревюто на Как'Сийка.
Продуктите изглеждат обещаващо.
За мен е важно да са безвредни, до колкото е възможно и да не изискват големи усилия за видими резултати.

# 46
  • Пловдив
Избирам препаратите според ефикасност, възможно най-малка вредност, приятен лек аромат и достъпна цена 😊

# 47
За мен е много важно да почистват ефективно и да бъдат с повече натурални съставки, за да не дразнят кожата. Също така е важно да бъдат на изгодна цена.

# 48
  • Велико Търново
При избора на препарати ми е важен основно съставът им, тъй като с лазещо и стъпващо навсякъде бебе това е изключително важно. Оттам нататък вече второто нещо разбира се е да почистват добре. Аромат и цена не са ми първи критерий при избора, но при равни условия са си фактор Simple Smile

# 49
Да почистват лесно,бързо и да не ухаят прекалено отровно,защото сме с малко дете.

# 50
  • Elhovo
За мен е много важно да не миришат на лошо препаратите и естествено да са ефективни!

# 51
Най-важното е да почистват добре и да са на изгодна цена.

# 52
За мен са важни 3 неща : да дизенфекцира, да да безвредни, да нямат силен натрапчив аромат

# 53
Искам да има добра ефективност и в същото време да не мирише на белина след почистването с дни! С една дума да ухае приятно и да почиства добре!

# 54
  • София
Единствените неща, които гледам при избор на препарати са да е безопасен при контакт с деца и наистина да почиства ефективно.

# 55
  • София
Избирам препаратите за дома внимателно, откакто станах майка. Искам да предпазя семейството си. Определям качеството според действието им, аромата и състава. Най-важно е обаче наистина да има бърз ефект, без да се налага да търкам много.

# 56
Избирам препарати с ненатрапчив мирис, но силно ефективни. По възможност да са безвредни при вдишване и контакт, и на умерена цена.

# 57
  • София
Най-важното е препаратите да чистят без много търкане от моя страна. Simple Smile И да са безвредни за домашни любимци.

# 58
За мен е важно почистването да бъде бързо, ефикасно и безвредно. Често използвам децата си в домакинските задължения - да забършат плота, шкафовете, ниските прозорци или вратите. Обръщам внимание и на опаковките на препаратите, рециклирам про всяка възможност.

# 59
Да са ефективни, да нямат много силна миризма и да бъдат с повече естествени съставки.

Общи условия

Активация на акаунт