Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 800
  • 474
  •   1
Отговори
# 60
Безвредни за домашни любимци, ефикасни и на достъпна цена.

# 61
Избирам препаратите за дома внимателно, защото им три деца и куче. Държа на действието им, аромата и състава.

# 62
В избора за препарати за кухнята, най-важно ми е как препарата се държи с повърхностите, да не ги наранява и надира!

# 63
  • София
Най-важното е да почистват добре, бързо, лесно, с хубав аромат и да не замърсяват околната среда.

# 64
  • Sofia, Bulgaria
Най-важните неща са да са ефикасни и безопасни. Ако може да не се налага много търкане при употребата им ще е супер.

# 65
За мен е важно да почистват лесно и да ухаят приятно. Heart

# 66
  • София
Имам котка и за мен е много важно да са безвредни за нея .Аромата е също много важен. Аз не обичам много да чистя и затова е важно,  и да няма нужда от 20-30 изплаквания.

# 67
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На първо място най-важно ми е препаратите да почистват лесно и ефикасно, без търкане и бърсане до откат, както и да са безвредни. После вече обръщам внимание на аромата и цената.

# 68
Препаратите на първо място да не са със силна задушлива миризма.
Действието им да е лесно и бързо, са не се налага четкане и търкане.
Цената да е достъпна и да се намират лесно в търговската мрежа

# 69
Да са безвредни, ефикасни и на достъпни цени.

# 70
При избор важно ми е препаратите да са ефективни и да мога да си ги позволя. При откриване на нещо такова вече следващите неща са дали са агресивни и искат предпазване с ръкавици, проветриво място за използване, дали имат неприятна или силна миризма която да ме дразни.
Не съм използвала препарати не на Ajax до сега, но съм искрено впечатлена от ревюто на съфорумката, особено от почистването на еърфраера, какъвто имам и аз и много добре знам как се чисти... Точно този спрей ще си го потърся скоро, за същата цел.

# 71
Мисля, че най-важното е ефективността на препарата. След това и цената, разбира се.

# 72
Най- важна е ефективността, след това е аромата, защото не ползвам омекотител ✌️

# 73
Най-важно за мен е препаратите да почистват добре, да не дразнят прекалено кожата и да имат приятна миризма.

# 74
При избора ми на препарат държа да е качествен и с не натрапчив аромат.

Общи условия

Активация на акаунт