Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 810
  • 474
  •   1
Отговори
# 75
Да са подходящи за хора с алергии, без силни миризми и да почистват добре.

# 76
За мен при избора на препарати е важно да са максимално безвредни, ефикасни и да имат хубав аромат.

# 77
  • Пеликания
Да е ефикасен, но в същото време да не е с отровна миризма.

# 78
Най-важно при избора ми е продуктите да са максимално безвредни, ефективни и рециклируемите бутилки са още един плюс.

# 79
За мен е важно да са безвредни, качествени, на достъпна цена и да попистват лесно без много усилия.

# 80
  • Лясковец
Най важното е да "вършат работа",с малко количество да се свърши много работа,не да купиш две шишета за да изтриеш едни прозорци.Да са безопасни за децата.Любопитно ми е препарата за под дали би изчистил рисунки от моливи,флумастри,пастели,химикал и всякакви други дяволии от децата.

# 81
Цена-качество

# 82
От марката съм използвала AJAX SHOWER POWER и съм много доволна. Дори мислех да разгледам и останалите продукти на тази марка. Много бих се радвала да спечеля комплект препарати и да ги изпробвам.
У дома имам котки и съм бременна, та за мен на този етап е по-важно препаратите да са безопасни, без силни дразнещи миризми и на добра достъпна цена, като определящо е действието им.
С препарата, за който писах по-горе мога да кажа, че си изчистих варовика на душ кабината без да се задуша, което много ми допадна. /С други препарати просто едвам издържам./

# 83
Да почистват добре и да са безвредни при малки деца. Цената също е от значение.

# 84
Тъй като отскоро (9 месеца) сме с бебе вкъщи, най-важното за мен при избора на почистващи препарати са следните неща:
- да съдържа възможно най-малко вредни съставки;
- да няма силна и задушлива миризма, а възможно най-леката, по възможност дължаща се на естествени съставки;
- да е веган продукт и по възможност биоразградим, за да не вреди на природата;
- опаковките да са рециклируем, тъй като вкъщи сме поддръжници на разделното събиране на отпадъци.
Като цяло дори и преди бебето държахме на възможно най-безвредните препарати.

# 85
Да са ми от помощ- т.е. да са ефективни без много усилия  и да са на поносима за мен цена.

# 86
  • София
За мен е важно да почистват ефективно и да не дразнят кожата на ръцете.

# 87
  • София
Избирам препарати, които не са твърде агресивни, за да разрушават повърхностите и все пак да почистват. Гледам и да не са вредни за мен, докато почиствам. Вече започнах и да гледам дали са по-малко вредни и за природата.

# 88
За мен е важно да почистват добре, да са безвредни и да ухаят приятно

# 89
  • Бургас
Избирам препарати,които миришат хубаво,чистят добре и не са толкова агресивни!

Общи условия

Активация на акаунт