Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 812
  • 474
  •   1
Отговори
# 90
При избор на почистващи препарати са ми важни ефективността, цената, аромата (предпочитам свежите миризми на цветя) и големината на разфасовката.

# 91
  • sofia
На първо място бих избрала ароматите, не обичам силните миризми на препаратите. Миризмата на белина например действа неприятно у дома. Второто нещо, по което избирам препаратите у дома са те да са ефективни. Обичам всичко да става лесно и бързо, по възможност без търкане и допълнителна сила. Опитвам да пестя времето си за по-забавни неща 😉 Как' Сийка ще ме разбере. И не на последно място се съобразявам с цената. Напоследък цените на препаратите са се вдигнали безумно и избирам тя да е нормална.

# 92
При избор на почистващи препарати за дома, най-важни за мен са ефективността, безопасността и екологичността. Ефективността гарантира, че препаратът наистина почиства добре, безопасността е важна за здравето на семейството, а екологичността показва грижа за околната среда.

# 93
Важно е да чистят бързо и лесно, без много търкане, да не миришат силно.

# 94
  • София
Важно ми е наистина да почиства без много търкане, накисване, стъргане....

# 95
За мен е най-важни препаратите да бъдат безопасни за детето ми, тъй като то в момента лък навсякъде и слага всички предмети в устата си. На следващо място е и ефективността на самия препарат, както и неговата цена.

# 96
  • София
Избирам според ефективността препаратите и да не е много натрапчив аромата.

# 97
  • Пловдив
За мен е важно препаратите да са ефективни и да изискват минимални усилия от моя страна, да ухаят добре, а ако са и максимално щадящи към обитателите на дома и към околната среда е от голям плюс.

# 98
Най-важен е да има добра ефективност и да почиства без много търкане. Също така да не е с много натрапчива миризма.

# 99
Препоръка от познати, които са използвали препаратите и са доволни.

# 100
За препаратите ми е важно да чистят лесно, без прекалено много търкане или киснене. Ако имат хубав аромат, това е бонус.

# 101
  • Пловдив
При избора ми за почистващи препарати, важно за мен е да са ефективни, лесно и бързо да се справят със замърсяванията и да миришат приятно

# 102
  • Пловдив
Да са безвредни и ефикасни, както и да освежават въздуха Simple Smile

# 103
При избор на почистващи препарати са ми важни ефикасността и да са безвредни

# 104
За мен е важно препаратите да почистват добре, да имат приятен аромат и да са на достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт