Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 814
  • 474
  •   1
Отговори
# 105
Да са максимално щадящи за природата, да не са вредни за нас, да си вършат работата.

# 106
За мен е важно да са безвредни , да са качествени, да почистват добре и да са достъпна цена.

# 107
За мене е важно да почистват много добре и да са с приятен аромат.

# 108
Препаратите за моя дом ги избирам първо по мирис - не понасям остри и силни миризми, затова избирам такива, които не миришат. Следващото е да почистват лесно и на края е цената.

# 109
Да почистват добре, да нямат много силна и натрапчива миризма

# 110
Най-важното за мен е да пада мръсотията без да търкам , като луда да е на добра цена и да мирише хубаво.

# 111
За мен най-важното е препаратите да не замъсряват околната среда, да почистват добре и да са лесни за използване.

# 112
За мен най-важното за почистващите препарати е да са ефективни с минимално усилие, и да ми мирашат поне малко приятно...

# 113
Най-важно за мен е препаратите да работят, да не ме задушават при ползване, да не издевателстват над ръцете ми и да нямат силна миризма.

# 114
За мен и семейството ми е важно препаратите да бъдат максимално изчистени и безвредни ,защото имаме малко детенце.

# 115
При избора на препарати за мен е най-важно препаратите да безвредни, ефекативни и да ухаят хубаво.

# 116
Определено безопастност за деца и домашни любимци е на първо място, следват добър аромат и добри почистващи свойства.

# 117
  • моята мила родна страна
При избор на почистващи препарати ми e важно да са  ефикасни,  безвредни, с ненатрапчива миризма и на приемлива цена.

# 118
Какво е най-важно за вас при избор на почистващи препарати за дома?
На първо място да са ефикасни, по възможност не силно ароматизирани и по-малко отровни ако може.
Как’ Сийке, сигурно нямаш такива петна у вас, но дали си пробвала да премахнеш с препарата засъхнала купешка лютеница (престояла няколко часа докато се върна от работа)? Който има непукисти вкъщи ще ме разбере защо питам Grin
Иначе ревюто е много добро и изчерпателно - ще пробвам марката още на следващото седмично почистване в събота!

# 119
  • Русе
За мен е важно наистина да чисти без много усилия,да е бюджетно и безвредно за децата и домашните любимци

Общи условия

Активация на акаунт