Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 815
  • 474
  •   1
Отговори
# 120
Избирам почистващите препарати по няколко критерия:
- цена
- качество
- приятен аромат
- удобна опаковка

🍀🍀🍀

# 121
За мен е важно да са ефикасни и на достъпна цена.

# 122
  • Mediterraneo
Ефикасни, на добра цена и подходящи за употреба при наличието на домашен любимец.

# 123
Цитат
...какво е най-важно за вас при избор на почистващи препарати за дома.

На първо място наистина да чисти с мимимум усилия от моя страна.
Да не дразни дихателните пътища. Имам си едно дете с астма - смятам, че ще ме разберете за какво става дума.
Да е сравнително икономичен - да не се налага да изливам половината шише, за да видя резултат.

# 124
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Най - важно за мен е да се ефективни и аромата им.

# 125
  • ШУМЕН
Най-важното е да са безопасни за използване върху повърхности, с които влизат в контакт деца, домашни любимци и храна. Да миришат приятно и бързо е лесно да се справят с петната и почистването.

# 126
Най-важен е да има добра ефективност и да почиства без много търкане. Да са безопасно за домашни любимци и да имат хубав аромат.

# 127
  • Gorni Bogrov
Най-важно за мен е препаратът да е ефективен - да чисти лесно, да е с приятен  аромат, възможно най-безвреден, ако е и на добра цена още по-добре

# 128
При избора на препарати за мен са важни на първо място да са безвредни за хората и природата, да са на достъпни цени, да се чисти лесно и бързо с тях.

# 129
  • София
За мен е важно да са безвредни за домашни любимци, да не развалят почистваните повърхности и да имат добро съотношение цена/качество.

# 130
За мен е важно да почистват добре, да не са прекалено агресивни към кожата и очите и цената да е приемлива!

# 131
Избирам препарати , който да вършат работа, ухаят приятно и най вече да са безвредни за деца и домашни любимци и да не замърсяват околната среда

# 132
Най-важното е препарата да има
* хубав аромат , т.к. това привлича на първо време още в магазина,
* удобна форма на опаковката за ползване,
*  лъскавина на почистената повърхност, т.е. да не замазва,
* и отново хубав аромат след ползване.

# 133
  • Враца
За мен е важно препаратите да са максимално ефективни, с ниска цена.
И естествено, безопасни за хора и животни.

# 134
  • Пловдив
Най-важното за мен при избор на почистващи препарати за дома е ефективността им - да се справят със замърсяванията без много търкане и усилия.

Общи условия

Активация на акаунт