Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 819
  • 474
  •   1
Отговори
# 135
Търся препарати, които почистват лесно и не са твърде агресивни

# 136
Когато избирам почистващи препарати търся: да са ефективни,
да имат дълготрайни аромати
и да са лесни за употреба.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 15:16 от monii

# 137
Най-важното е да почистват добре и да не вредят на организма на човек.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 15:00 от Grazy

# 138
За мен най-важно е почистващия препарат наистина да почиства и да ухае приятно.

# 139
Важно е препаратите да са ефективни и на достъпна цена

# 140
Основните ми изисквания при избора на почистващи препарати е да почистват хубаво и да не миришат прекалено на химия. В помещения като банята и тоалетната например, където нямам прозорец, ми е крайно непоносимо да почиствам с препарати, които миришат силно.

# 141
При избора на почистващ препарат най-много държа препарата да почиства добре, да не се налага много търкане, да не дразни кожата на ръцете и да има приятен и дълготраен аромат.

# 142
Критериите по които избирам препаратите за почистване на дома са няколко:
Да почистват наистина добре а не само да замазват положението.
Да имат приятен аромат, да не са задушливи.
Да не е агресивен към очи, кожа и вдишване.
Да е подходящ за деца и домашни любимци.
И не на последно място да са на приемлива цена.

# 143
Да ухаят ненатрапчиво, но и някак приятно, да са с добро съотношение цена-качество на почистване! 🙃

# 144
Следя форуми, мнения и от там си харесвам някой препарат. Ако цената ме устройва го купува. Трябва да бъде ефективен без уморително третиране преди това

# 145
За мен водещо е качеството на почистване. Аромата е важен, но не бих де отказала, ако е прекалено силен, прегръщам това , ако резултата е отличен. Ползвала съм препарат за подови повърхности и батерии в банята.

# 146
  • плевен
За мен е важно  препаратите да са ефективни и ухаещи чудесно като  Ajax.   

# 147
Ние сме алергични в семейството и съответно много чувствителни на остри миризми. Затова тежка химия у нас не се купува. Важно ми е препаратът да няма остра миризма, но в същото време да почиства добре. Тава понякога е трудно за изпълнение.

# 148
  • Сливен
На този етап, освен да почистват добре, най-важното е да са щядащи/безвредни с бебешка кожа - имаме бебе на 8 месеца и половина.

# 149
Най-важно за мен е препарата да е максимално ефикасен, лесен за употреба, не много скъп, по възможност многофункционален. Не на последно място да е екологичен и щадящ, без лоши миризми.

Общи условия

Активация на акаунт