Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 829
  • 474
  •   1
Отговори
# 150
Удобна опаковка и приятна миризма!
Ако върши и работа би било прекрасно.

# 151
За мен най-важно е препарата да е максимално ефективен с малко търкане и да е изчистен от вредни химикали, което са две несъвместими неща май

# 152
Ароматът е важен, тъй като има алергични вкъщи към миризми и гледам все да купя не толкова остър препарат. Ползвала съм преди Ajax и бях много доволна.

# 153
За мен е важно да не дразни кожата,да е ефикасен,а приятният аромат е голям плюс.

# 154
качество,  да не дразнят кожата и очите , достъпна  цена

# 155
За мен най-важно е да почистват лесно и ефективно!
Участвам и бих тествала с най- голямо удоволствие.☺️

# 156
При избора на почистващи препарати за дома, много хора обръщат внимание на няколко ключови фактора:

Ефективност: Препаратът трябва да почиства добре и да премахва упорити петна и замърсявания.
Безопасност: Важно е продуктът да е безопасен за употреба, особено ако в дома има деца или домашни любимци.
Екологичност: Много хора предпочитат препарати, които са екологично чисти и не вредят на околната среда.
Цена: Цената също е важен фактор, като много потребители търсят баланс между качество и цена.
Аромат: Някои предпочитат препарати с приятен аромат, докато други търсят безароматни опции.

# 157
За мен важно е да почистват бързо, ефикасно и да са икономични. Много се дразня, когато в опит да почистя да речем банята изхабявам половината опаковка от препарата, а резултат е трудно забележим

# 158
Важно ми е най-вече да почистват. Ако е с лекота, бе много допълнителни търкания - най-добре. Искам като напръскам котлона с мазнина или абсорбатора, мазнината да се разтваря и след обливане да пада. Искам в банята да светне след употребата на препарата за почистване. Пода, кухнята, прозорците.... Важно е препарата да не е със задушлива миризма и след ползване да оставя след себе си, миризма на свежест.

# 159
  • Пазарджик
Избирам препаратите за дома ми според действието им, аромата и цената, разбира се.

# 160
Най-важно за мен е да са с качествен състав, безвредни и да почистват с минимум усилия, на добра цена.Bowtie

# 161
За мен е важно да са ефикасни и с добър аромат

# 162
Когато купувам избирам почистващи препарати по цена марка и аромат🙂

# 163
За мен е важно един препарат да се справя с пръстовите отпечатъци и петната по мебелите, да предпазва от полепване на прах и най-вече да е с приятен и дълготраен аромат.

# 164
Да са ефективни, безвредни и на достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт