Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 167
  • 474
  •   1
Отговори
# 465
При избора на почистващ препарат е важна цената. Да не бъде много агресивен. Не напоследно място е важен и аромата, да не е натрапчив.

# 466
Да са качествени,безопасни за деца и домашни любимци и да са на достъпна цена.

# 467
Важно за мен е препаратът да не вреди на здравето и кожата, както и да е щадящ за околната среда. Да е ефективен и свеж.

# 468
Важно за мен е препаратът да е ефективен и да не е вреден за здравето.

# 469
Безопасни за децата ми, с хубав аромат и сила на почистване.

# 470
  • софия
На първо място е важно препаратът да е с естествени, натурални съставки, които не вредят на здравето. На следващо място предпочитам аромати, които създават усещане за свежест и не са с натрапчива, силна миризма. И не на последно място ми е важно да почистват добре, без да остава замазано и петна.

# 471
  • Бургас
Ползвам препаратите за под.
Харесва ми състава, аромата и това, че почистват много добре.

# 472
Ползвам препарата на ajax  за под. Доверявам се на познати марки очаквам препарата да действа бързо да се ползва лесно да е без задушлива миризма и да не е прекалено скъп

# 473
  • София
За мен е важен ароматът на продуктите и цената. Ако опаковката е от рециклирани суровини, това определено е плюс.

# 474

Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект от три продукта на Ajax. Това са:

blackpearls
Picky
Бетичка
Десиссслава
Elia 81
Miriel
Айгюл
Шефът Антонио
Мисис Лу
Enter Sandman

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 29.09. като упоменат, че са победители в играта на Ajax и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
✔️ три имена
✔️ адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
✔️ телефон за връзка

Благодарим ви за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт