Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 261
  • 474
  •   1
Отговори
# 420
Това което ценя при избора на препарати за почистване е:
1. Да почистват добре.
2. Да нямат неприятен, агресивен аромат.
3. Да са икономични при използване.

# 421
  • София
Критериите са ми ефикасност,приятен /ненатрапчив/аромат .Пробвала съм  Ajax за почистване на Баня-има голям ефект и затова с удоволствие бих пробвала и други продукти:)

# 422
На първо място при избор на препарати гледам да бъдат ефикасни.Също така да бъдат щадящи,безвредни.И също така на достъпни цени.

# 423
  • Германия
Гледам да са според джоба, да са ефикасни и с по-малко химии. Също и да миришат хубаво.

# 424
Най-важното е да почиства отлично и да не предизвиква алергии.

# 425
Безвредни, ефикасни и на достъпна цена.

# 426
За мен от изключителна важност е ефикасността на препарата, да е безвреден, с ненатрапчива силна миризма, да е икономичен, да действа без досадното търкане. Бонус са приемлива цена, приятен аромат.

# 427
Най-важно е за мен да са безопасни за домашните любимци, а също и да мирише хубаво!

# 428
За мен при избора на препарати е важно да мога бързо да почистя с тях, да имат приятен и ненатрапчив аромат, да са безвредни за здравето. Хубаво би било препаратът да е икономичен и на изгодна цена,

# 429
Да не миришат на химия, да щадят кожата и не предизвикват алергии и обриви и да почистват добре.

# 430
Да са безвредни за домашни любимци и ефикасни.

# 431
При избор на препарат за почистване са ми важни няколко неща: да почиства добре без да е необходимо голямо търкане например с кърпа, да не се налага третираните с препарата повърхности да се киснат много време, да няма силен,неприятен аромат, да е на поносима цена.

# 432
  • Пловдив
Най-важното е да няма силна задушлива миризма, да е безвреден за малки деца и все пак да успява да почиства повърхността.

# 433
  • София
За мен е важно препаратите да са с добро качество и достъпна цена.

# 434
Да чисти хубаво, да е безвреден за детето

Общи условия

Активация на акаунт