Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 288
  • 474
  •   1
Отговори
# 405
Аз използвам препарата за баня - премахва доста ефективно варовик и замърсявания. Имам куче и малко дете и препаратите за под на Ajax са предпочитан избор вкъщи. Видях, че са всички препарати на марката са намалени в Кауфланд и си взех и за кухня, за да го изпробвам.

# 406
Когато избирам препарати за почистване, гледам да не са агресивна, да почистват добре и да има приятен аромат. Цената също е от значение.

# 407
Да е щадящ, с приятен аромат и да почиства добре

# 408
Най-важно ми е да не ме алергизира и да е ефективен. Радват ме мултифункционални препарати без отмиване с вода.

# 409
Да чисти хубаво, да е безвреден за детето.

# 410
Най-важно е да почистват лесно, да не дразнят кожата и очите, цената, не на последно място безвреден за детето и кучето, да не е агресивен към мебелите и повърхностите.

# 411
Най важно според мен и семейството е да е ефективен и с приятна миризма. Да е безопасен за деца.Цената също е от съществено значение.

# 412
да почиства без много търкане и да са на приемлива цена

# 413
Не ми е позната марката, но с радост бих я пробвала.
И аз държа  на бърз и щадящ ефект при почистването. А когато са и приятно ароматизирани продуктите си е удоволствие да чистиш.

# 414
При избор на почистващи препарати за мен е важно да почистват добре, да са максимално безвредни и да ухаят приятно.

# 415
Да има приятен аромат и да чисти що-годе😀

# 416
За мен най-важен е крайния резултат, а именно да почистват до блясък , да  нямат прекалено остра миризма, която да дразни кожата и очите. Цената не е от значение.

# 417
  • There I was on a July morning
За мен е важно почистващите препарати да са ефикасни, да ухаят приятно и да са безвредни както към ползващия ги, така и към третираните повърхности.

# 418
Избирам препаратите за дома ми според действието им, аромата и цената.

# 419
Да почистват добре,да са безвредни и по възможност с добър аромат.

Общи условия

Активация на акаунт