Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 291
  • 474
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте!
За мен е важно препаратите бързо да почистват, с по-малко физически усилия  и да са достъпна цена. Доверявам се на изпитана препоръка от приятели.

# 391
 Най-важното е да не повреждат това, което почиствам, патила съм от агресивни препарати. И да има лесно четимо упътване.

# 392
  • Пловдив
При избор на почистващи препарати не винаги сравнявам цените. Важно за мен е да са ефективни и то без много усилия. За това разчитам на препоръка от познати, реклама, сайтове.

# 393
  • София
Харесвам икономичните препарати, с които не се налага да търкам упорито, за да почистя нещо. Цената е важна, но повече залагам на качеството.

# 394
Важно е да има добра ефективност и да почиства без много търкане. Също така да не е с много натрапчив аромат.

# 395
Най-важното в един препарат е действието и аромата за мен!

# 396
Най-важно за мен е ефективността на препарата,да е безвреден и да има ненатрапчива миризма.

# 397
  • София
Препарата трябва да е без агресивни съставки и същевремено да е ефикасен.С лек ненатрпчив аромат и конкурентна цена.

# 398
Най-важно за мен при избора на почистващи препарати за дома е да са безопасни за използване на повърхностите, с които влизат в контакт децата ми, а също и домашните любимци. А също така да  неутрализира неприятните миризмите и да има прекрасен аромат, който да е дълготраен. Цената също е важна, защото не си заслужава да се дават много пари за нещо, което може да се купи с по-малко пари.
С удоволствие бих пробвала Ajax  стига да си заслужава цена-качество, защото ми е омръзнало от лъжливи реклами на продукти, които не стават за нищо.

# 399
Да са ефективни и безопасни е най-важно за мен.

# 400
  • Русе
Най-важно е да почистват лесно, без да се чака време за действие и да няма нужда от голямо търкане. Да не са агресивни към повърхностите и да не дразнят  кожата . Да са на добра цена.

# 401
Избирам продукти, които са предназначени за конкретния тип повърхност, която ще почиствам. Например, не използвам киселинни препарати върху мрамор, тъй като те могат да го повредят. Обръщам внимание на съставките и дали продуктът е безопасен за използване около деца и домашни любимци. Предпочитам екологично чисти почистващи препарати, които са биоразградими и не съдържат токсични вещества. Чета отзиви от потребители и тествам различни марки, за да намеря тези, които най-добре отговарят на моите нужди.

# 402
За мен най-важно е да не са силно агресивни към повърхностите на мебелите и банята.Също така е определяща и ненатрапчивата миризма и не на последно място ефективност.

# 403
Да имат приятен аромат, да е достъпна цената. При възможност да са ми препоръчани или с мостра да съм успяла да се сдобия

# 404
За мен е важно да са ефикасни и на достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт