Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 827
  • 474
  •   1
Отговори
# 375
Не съм ползвала вашите продукти, но събудихте любопитство ми.най-важное да са ефикасни , да не се губи много време в чистене и търкане.На достъпни цени и да имат приятен аромат след употреба.

# 376
Най-важното за мен е да са щадящи , да не предизвикват алергии и да не миришат много силно, както и да почистват добре всякакви  замърсявания.

# 377
Избирам препаратите си по аромат, ефективност и достъпна цена. 😊

# 378
За мен е важно, когато избирам препарат за дома , да бъде достатъчно силен , но и щадящ и безопасен за употреба. Да има приятен аромат е също много важно.

# 379
Да са качествени и на достъпна
 цена.

# 380
ефективни и безвредни

# 381
  • Бургас
Да почистват добре, да не са силно ароматизирани и да са на достъпна цена.
Винаги имам у дома  Ajax за стъкла, много лесно и бързо се чисти с него. Бих се радвала да пробвам и другите.

# 382
За мен е важно да са безвредни както за децата,  така и за домашни любимци, да качествени, на достъпна цена и без силни миризми.

# 383
Според действието, препоръка, цената, аромата, често и просто визуално. От това дали са на промоция.

# 384
Препаратът трябва да бъде ефективен, безвреден, щадящ кожата и на добра цена.

# 385
Когато избирам почистващи препарати, първо ги душа, колкото и да е странно. С малки деца сме и избягвам прекалено силните и тежки аромати. Разбира се, купувам ги с идеята, че почистват добре и  ефективно. Все пак, това им е идеята Simple Smile

# 386
Най - важно за мен при избора ми за почистващи препарати е тяхната ефективност, както и съотношението качество - цена.

# 387
Най-важното при избора ми е, разбира се, препарата да е доказано ефективен. След това определяща е цената. Като аромати се спирам на по-ненатрапчивите.

# 388
При избора на почистващи препарати ми е приоритет да почистват добре и без много физически усилия от страна на чистачка. Хич не обичам да чистя, гледам първо да почистя вътре, където е детето и котките цапат редовно, затова се случва да не стигам редовно до външните стълбища и площадки с плочки, където се минава всеки ден с обувки, или печката извън плота, фурната и някои по-рядко използвани помещения. Съответно само с вода и нещо леко няма как да се почистят.

# 389
За мен най-важно е бързо да се почисти и с най-малко физически усилия.

Общи условия

Активация на акаунт