Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 828
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
  • Монтана
Безвредни , ефикасни и на достъпна цена.

# 361
За мен най-важното нещо е препаратът да почиства добре и да няма прекалено остра миризма. Цената не е от значение в този случай.

# 362
Най - важните неща за мен при избора на почистващи препарати са: да бъдат възможно най - безвредни, да почистват лесно без усилия и да не унищожават повърхностите.

# 363
Важното за мен е да са възможно най-безвредни, да не миришат много силно, и да почистват добре всякакви повърхности и замърсявания.

# 364
Когато избирам  препарати за почистване  ,гледам да е с  безопасен състав и същевременно да почиства с лекота. Да е с лек аромат и цената също е важна.

# 365
  • Бургас
Най-важното е да са ефективни, да не миришат много силно, доколкото е възможно по-безопасни. И цената, не на последно място.

# 366
Най-важно за мен е да почиства ефективно без да се налага да се повтаря отново и отново, без да са необходими усилия в търкането. Също така обаче ми се иска да е щадящ повърхностите и безопасен за използване на места, които влизат в контакт деца. Участвам с удоволствие и любопитство, тъй като досега не съм опитвала продуктите.

# 367
За мен е от най-голяма важност препаратите за почистване да са ефективни без много търкане, да оставят траен аромат на чистота и да са с достъпна цена, разбира се.

# 368
  • София
Най-важното е да почистват добре и да са на изгодна цена.

# 369
ЗА мене е важно препарата да е безвреден. Да почиства лесно и качествено

# 370
Да почистват добре и да са безвредни .

# 371
Важно за мен е: да са безвредни за домашните любимци и да са качествени.

# 372
Първото най-важно е да са безопасни за децата и кучето ни! Да се качествени, имат ефект и да отговарят на цена - качество! За голямо семейство , като нашето е много важна чистотата и дезинфекцията!

# 373
 Да си изпълнят предназначението, за  което са създадени .Чиста къща винаги е много приятна и здравословна за своите обитатели.

# 374
Да бъдат с по-щадящо въздействие, да почистват добре и да имат приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт