Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 831
  • 474
  •   1
Отговори
# 345
Да са безопасни за деца, да нямат силен аромат и да са ефективни.

# 346
  • Пловдив
Държа препарата да е ефективен, да е максимално безвреден и с ненатрапчив аромат и, разбира се, да е на сравнително добра цена. 

# 347
Да почиства добре, да е безопасно и да охае добре!

# 348
За мен е важно почистващите препарати да са подходящи за различни повърхности, по- скоро универсални, и да почистват лесно, без много търкане.
Сравнявайки цените, обръщам внимание дали съответния продукт се разрежда и в какво съотношение, защото ако е по- концентриран, обикновено стига за по- дълго време, въпреки по- високата цена.

# 349
Избирам почистващи препарати по следните критерии:
1.Ефективност- колко качествено успяват да премахнат различните видове замърсяване.
2.Безопасност за хора и животни- имам домашни любимци и избирам препарати, които не съдържат агресивни и дразнещи кожата съставки.
3. Наличието на хубав аромат, рециклируеми и удобни за ползване опаковки и други екстри.
4.Конкурентна цена.
Въпреки че имам фаворити сред различните видове почистващи препарати, с удоволствие бих се запознала с предимствата на Ajax.🍀🍀🍀

# 350
  • Варна
При избор на почистващи препарати са ми важни ефикасността и да не са прекалено силни ароматите.

# 351
Важното за мен е да е ефективен и на достъпна цена.

# 352
По възможност с повече натурални съставки, да не са твърде агресивни, нито с остра миризма. Но и да почистват без прекалено търкане.
Не съм пробвала тази марка.

# 353
Да е ефикасен, да не предизвиква алергии, с ненатрапчив аромат и нормална цена.

# 354
За мен най важното е да са безвредни за домашните любимци!

# 355
Най-важна за един почистващ препарат е ефикасността. Не държа да е безвреден, но и да не е прекалено агресивен. Да няма задушлива и тежка миризма.

# 356
  • София-Младост
Най-важното е да чисти добре  и да има лек приятен аромат. Цената и опаковката също не са без значение.

# 357
За мен най-важно при избор на препарати е да са ефикасни при почистване и да са безвредвни. Да имат приятна миризма.

# 358
Важно ми е да имат приятен аромат, да почистват добре и да бъдат безопасни за домашните любимци.

# 359
  • на последния етаж
Най-важното за мен при избора на препарати за почистване на дома е ефикасността и добрата цена.

Общи условия

Активация на акаунт