Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 832
  • 474
  •   1
Отговори
# 330
Добрата ефективност, съставките да не е нещо много неприятно меришещо, и да няма разход по бутилка за едно измиване на нещо дребно🙂

# 331
Да почиства ефективно без много търкане и да не мирише много силно.

# 332
За мен е важно препарата да почиства добре в дълбочина, да има приятен аромат, да ухае на цветя. Крайният резултат да е впечатляващ.

# 333
За мен най-важно е да почистват лесно и ефективно!

# 334
За мен най-важно е да не търкам много при чистене и да нямат задушаваща миризма.

# 335
Важното за мен при избора на препарат е да чистят добре,да са безвредни,да миришат хубаво и да са на достъпна цена.

# 336
  • София
Включете се в темата и напишете в коментар какво е най-важно за вас при избор на почистващи препарати за дома За мен е важно да съдържат възможно по-малко вредни вещества, да не е много силен и натрапчив аромата им и разбира се да почистват добре. Свикна ли с едни препарати, не ги заменям, щом са качествени. Бих направила компромис с цената, дори да са по-висок ценови клас, но да са безвредни и качествени.

# 337
  • in Wonderland
Да почиства ефективно без много търкане и да не мирише много силно.

# 338
За мен най-важно е препаратът да е ефективен и на достъпна цена, бонус да е безопасен за деца и животни.

# 339
За мен най-важното е да е ефективен,така спестявам време.

# 340
За мен е важна ефективността на продукта, да заблести навсякъде и да ухае приятно, да няма тежката миризма на белина или нещо подобно.

# 341
За мен е важно, да са качествени и на достъпна цена.

# 342
Най-важно е да почистват добре и да ухаят приятно.

# 343
Ефективността е главният ми критерии

# 344
Най-важно е да бъде с лек аромат, неагресивен към повърхностите, но да почиства добре. Да е подходящ за употреба в дом с деца.

Общи условия

Активация на акаунт