Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 261
  • 474
  •   1
Отговори
# 435
Разбира се на първо място е ефективността на препарата. Ако там всичко е наред тогава обръщам внимание на това дали е възможно най безвреден и след това на аромата.

# 436
Тъй като обичам да е чисто и подредено, но винаги бързам и нямам достатъчно време ...смятам че препарата трябва да е силен и с едно напръскване бързо да разтваря мазнини и мръсотии. Също така държа да е екологичен и от изпаренията и миризмата да не предизвиква алергии.

# 437
За мен най-важното при избор на почистващи препарати за дома е ефективност, безопасност и цена.

# 438
  • Бургас
Най-важен е да има добра ефективност и да почиства без много търкане. Също така да не е с много натрапчива миризма.

# 439
  • Хасково
Препарата трябва да бъде ефективен, но не агресивен, да може да се ползва и без ръкавци, да бъде с деликатен ненетрапващ аромат. И не на последно място е да е на приемлива цена.

# 440
  • В Космоса
Почистващият препарат трябва да бъде най-вече ефективен.

# 441
Важно за мен е препарата да е ефективен,както и да не вреди на кожата.

# 442
  • София
За мен е важно да почистват добре. Да не са крайно отровни за здравето ни. Може да има аромат, но не държа на това на 100 %.

# 443
За мен е важно препаратът,с който почиствам да е достатъчно силен и ефективен и да почиства мръсотията лесно,без много усилия и без повтаряне !

# 444
За мен е важно да бъдат с естествени съставки,да не са с агресивна миризма,тъй като съм с бебе и не на последно място достъпна цена.

# 445
При избора на препарат най-важни за мен са следните условия:
- да е ефективен - чисти перфектно, по възможност без много усилия.
- гледам състава - колкото по-изчистен е откъм състав, толкова по-добре.
- по възможност да оставя лек, приятен аромат, без задушлива миризма.

# 446
  • София
Най-вече добри поистващи свойств, аромат и да не вредят на домашните любимци.

# 447
  • Велико Търново
Най-важното е да почиства добре (с препоръка) или аз да съм се уверила в това и да ухае приятно (не натрапчиво).

# 448
Най-важно при избор на почистващи препарати за дома е да са ефикасни без много търкане(предпочитам да готвя отколкото да чистя 😊) ...

# 449
Най-важното за мен е да не са вредни при вдишване и допир, но да са достатъчно силни за да чистят.

Общи условия

Активация на акаунт