Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 261
  • 474
  •   1
Отговори
# 450
За мен най-важното е да почистват лесно и да не са със задушлива миризма. Обичам да тествам всичко ново на пазар, за да знам дали и в бъдеще ще го използвам.

# 451
За мен е важно миризмата да не е прекалено силна.Цената също е от значение.

# 452
При избор на почистващи продукти  за мен е важно да са ефикасни, при възможност универсални, ако може да са с мирис
на бор или лавандула. А за цената- през годините  установих,  че не може да е хубаво, а пък да е евтино...

# 453
  • София
Препаратът трябва намалява нуждата от търкане. Това ми е най-досадното. Ако върши работа само с накисване, е идеално.

# 454
  • ЛОВЕЧ
За мен е важно да са безвредни за домашни любимци, да са качествени и на достъпна цена.

# 455
Важно е препаратите да са ефективни и на достъпна цена. Да са безвредни за деца и домашни любимци.

# 456
  • Габрово
Да почистват, да не търкам дълго време и да са максимално безвредни.

# 457
  • София
какво е най-важно за вас при избор на почистващи препарати за дома
- за мен най - важно е да е с възможно най добре почистваща формула на база естествени съставки или поне безвредни. Също така когато избирам препарати гледам да са универсални, защото като купя 20 на брой за всеки проблем - ми излизат златни - с две думи ефикасни и качествени!!

# 458
За мен най-важното е препарата да е безопасен за деца и домашни любимци. Нашето дете има нужда да живее в колкото се може по-стерилна среда и много държим препарата да е подходящ за деца. Също доста важно е да е с изчистен състав и да не се налага прекалено дълго търкане, за да изчистя нещо.

# 459
  • Пловдив
Да е безвреден и да се почиства лесно и бързо с него, без да изисква много търкане.

# 460
  • София
Най-важно за мен при избора на почистващи препарати за дома е да са ефикасни, безвредни и да са с добър аромат. Мисля, че препаратите на Ajax отговарят и на трите важни за мен изисквания. Искам дома ми да е чист, но не и с цената на цялото ми свободно от работа време. А аромата има значение за атмосферата и настроението у дома.

# 461
Да почистват лесно, бързо и да не ухаят прекалено отровно

# 462
За мен изключително важно при избора на препарати е да почистват бързо и лесно и да са безопасни за деца и домашни любимци.

# 463
Да са качествени и безопасни и на достъпна цена.

# 464
При избора на препарати ми се иска да почистват лесно и ефективно, а също и да ухаят добре. Понякога това става на принципа проба-грешка, докато харесам продукт. На Ajax конкретно имам 2 вида препарат за под (ползвам за гранигрес, за мокрите помещения, коридора), доста добре почистват и оставят свеж аромат. Бих пробвала и други продукти на марката.

Общи условия

Активация на акаунт