Препоръка за брокерска фирма

• 674
  • 7
  •   1
Отговори
След като се опарихме веднъж без брокер при наемането на жилище под наем сега сме се насочили да търсим с брокер. Пробвахме с няколко агенции, но нещо май не попадаме на точния брокер. Попадаме на досадни и настъпателни брокери, които звънят по няколко пъти на ден. Даже една брокерска искаше и пари предварително, за да ни търси и да ни представи добре пред собствениците. Лошото при нас е, че моят приятел е с котка, с която му е трудно да се раздели, а това усложнява нещата. Ако някой в работил с конкретна агенция ще се радвам да сподели положителен опит, ако има такъв.

# 1
За жалост и аз нямам положителен опит. Съветът ми е да гледате брокера ако не е адекватен да го смените моментално без обяснения. Повече е до човек, а не до агенция. Продължавайте да си търсите сами. Направи ми впечатление, че наемодателите често самите те работят с агенция и тогава някак по уредено работят нещата.
При нас в една голяма агенция брокерът ми предлагаше мизерни обзаведени жилища, а нашето търсене беше необзаведено, реновирано. За капак предварително му казах, че работата ми не позволява да телефонирам. Достатъчно е да ми звънне или напише и аз ще му се обадя когато мога - звънеше ми по десетки пъти на ден с абсолютно неподходящи предложения. Накрая му казах всичко, което мисля за него и отказах услугите. За сравнение жена в абсолютно неизвестна агенция се държеше много професионално и колектно.

# 2
  • София
https://nextlevelproperty.eu/ са коректни. Можете да се допитате до тях, ако още не сте.

Друг вариант е по групите във Фейсбук да видите - да пишете какво си търсите, къде като бюджет и всичко и да съдействат.

Домашният любимец не би трябвало да е проблем, котките по начало са доста чисти.

Това с предварителните пари.. не искам даже да го коментирам, за мен е безумна наглост.

# 3
https://nextlevelproperty.eu/ са коректни. Можете да се допитате до тях, ако още не сте.

Друг вариант е по групите във Фейсбук да видите - да пишете какво си търсите, къде като бюджет и всичко и да съдействат.

Домашният любимец не би трябвало да е проблем, котките по начало са доста чисти.

Това с предварителните пари.. не искам даже да го коментирам, за мен е безумна наглост.
Благодаря, ще ги погледна. Иначе постоянно попадаме и на брокери, които казват, че с животни е почти невъзможно. Дори някои приемат кучета, но не и котки. Дори заради котка пожелаха два депозита или увеличават сумата на наема. Иначе за искането на сума от брокер предварително - за първи път срещам такова нещо. Като попитах каква сума иска и тя отговори каквото дадеш, но така щяла да се заеме с нас изцяло и да ни търси и без ние да ходим на огледи. Втори път изобщо не се и видяхме с въпросната "брокерка".

# 4
След години по квартири съм с изключително негативно мнение за брокерската услуга по нашите ширини и съветвам всеки да си я спестява. Ако все пак много държиш, обърни се към някоя голяма и с добри отзиви агенция и те да ти зачислят брокер. Знам, че мои познати са доволни от Примо+, Титан и Ера, в смисъл търсили са им по параметрите без опити за интерпретации и да намерени свестни квартири. Аз лично от  тези само Ера съм ползвала и това ми беше най-куцата квартира в живота.
П.п. ако ти попадне Бети консулт, бягай с 200!

# 5
Аз не разбирам какво брокер ще свърши по-добре от вас. Масово и те търсят имотите в имот.бг, звънят на наемодателите и ги пресират да си предложат имота през тях. Ще се опитат да ви предложат абсолютно всичко, което другите не харесват.

Пуснете си един абонамент към имот.бг, да ви праща новите обяви по някакъв критерий и веднага щом е обявен и ще получите офертата си на мейла.

# 6
След като се опарихме веднъж без брокер при наемането на жилище под наем сега сме се насочили да търсим с брокер. Пробвахме с няколко агенции, но нещо май не попадаме на точния брокер. Попадаме на досадни и настъпателни брокери, които звънят по няколко пъти на ден. Даже една брокерска искаше и пари предварително, за да ни търси и да ни представи добре пред собствениците. Лошото при нас е, че моят приятел е с котка, с която му е трудно да се раздели, а това усложнява нещата. Ако някой в работил с конкретна агенция ще се радвам да сподели положителен опит, ако има такъв.

Аз пък имам апартамент за продаване в София но не знам как да постъпя първо мислих да го продам без брокери защото много процент взимат от прадожната жена и на мен нищо няма да остане, също така мислих сама да си го пускам по групи сайтове и да го продам но нещо ме е страх незнам на какъв купувач ще попадна незнам как стоят нещата за продаване какво трябва да правя като в една черна мъгла съм.

# 7
  • София
Аз пък имам апартамент за продаване в София но не знам как да постъпя първо мислих да го продам без брокери защото много процент взимат от прадожната жена и на мен нищо няма да остане, също така мислих сама да си го пускам по групи сайтове и да го продам но нещо ме е страх незнам на какъв купувач ще попадна незнам как стоят нещата за продаване какво трябва да правя като в една черна мъгла съм.
Щом успяхте да вкарате увод, изложение и заключение в едно изречение, значи можете да се справите и без брокер Blush

Общи условия

Активация на акаунт