Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 833
  • 474
  •   1
Отговори
# 165
Евтини, ефективни, безвредни!

# 166
И аз като кака Сийка съм затрупани с помощници, защото мразя да чистя 😝.
Държа препаратите, които ползвам да са безвредни за децата и котката ми, да вършат това, което се обещава на етикета и да има приятен аромат.

# 167
  • Варна
Препаратите трябва да чистят без много търкане, да не са със силна миризма и да са на достъпна цена.

# 168
  • Пловдив
Предпочитам препарати, който са щадящи околната среда, ефективни, ефикасни  и на добра цена.

# 169
  • София
Цена и аромат. Като съотношението цена-качество също е важно.

# 170
Най-важното за мен при избора на препарати е ефикасност, аромат и цена естествено.

# 171
Да са безопасни за хора и животни, също така да са ефективни. Ако са щадящи за околната среда, е прекрасно.

# 172
За мен е важно почистващите препарати наистина да почистват лесно и качествено.
Иначе и на мен ми се е случвало за се затрупвам с препарати. Подведена от реклама купувам нещо. След 1-2 използвания виждам, че не върши работа, купувам друго и така се трупат.
Другото важно нещо е да не дразни кожата. Колкото и да се внимава и да се използват ръкавици, често остава неприятно усещане след използване на препарати.

# 173
  • До морето...
Важното в препаратите за мен е да са с приятен аромат,качествено да почистват, както и да не вредят на домашни любимци.

# 174
Най-важното е да бъдат ефикасни препаратите и на прилична цена

# 175
  • София
Най-важното за мен е да е силен и да е ефективен.

# 176
При избор на почистващи препарати за дома, най-важни за мен са следните фактори:
Безопасност - Искам продуктите да бъдат безопасни за мен и семейството ми, особено заради деца и домашни любимци.
Мултифункционалност - да могат да се използват за различни повърхности и цели
Аромат - да оставя свеж и приятен аромат след почистване
И след като ги изпробвам, разбира се трябва да бъде ефективни - да свършат работата си бързо и добре. Искам да видя резултати след първото почистване.
Съотношението цена/качество също играе важна роля в избора, няма как.

# 177
При избор на почистващи препарати е ефективността и безопастността при ползването им. Избягвам и такива с остра миризма или с такава, която се задържа дълго след употребата им. С удоволствие ще изпробвам нови формули, предложени на пазара.

# 178
Важно е препаратите да са ефективни и на достъпна цена.Да нямат натрапчива и гадна миризма и да безопасни за домашните любимци.

# 179
  • Б
Важно е препаратите да не увреждат кожата и  да не са агресивни към материята, която почистват.  Да не са със силна натрапчива миризма. Да бъдат с добро съотношение между цена и качество.

Общи условия

Активация на акаунт