Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 835
  • 474
  •   1
Отговори
# 180
Да е ефикасно, да не е опасно за домашни любимци, да е на нормална цена

# 181
  • София
При избор на препарати най- важни за мен са ефикасността, цената и да са безвредни за животни.

# 182
Да е безопасен, да почиства добре и да ухае приятно.

# 183
Да са безвредни, по-малко химия, доколкото е възможно тъй като сме с домашен любимец у дома. Да не са твърде ароматизирани или друга агресивна миризма.

# 184
За мен най-важно при избор на препарати е да са ефикасни при почистване и да са безвредвни. Да имат приятна миризма.

# 185
  • Елхово
Да почистват лесно и бързо и да не ухаят прекалено отровно!

# 186
Препаратите да са ефективни и на достъпна цена.

# 187
За мен е важно препаратът да е безвреден за домашни любимци и да не оставя следи по повърхностите след почистване.

# 188
  • София
Когато избирам почистващи препарати търся качеството, а също така държа да не се много дразнещи кожата.

# 189
  • София
За мен е важно да са качествени и на добра цена. Да са безвредни, защото съм с две деца вкъщи.

# 190
За мен най- важно е да са качествени и на изгодна и достъпна цена.

# 191
За мен най- важните условия са няколко:
1- да не са вредни за човека, ако се ползват без защитни ръкавици и не дразнят дишането.
2- да чистят бързо, по възможност без накисване, без изчакване.

# 192
  • София
Най-важното за мен при покупката на препарати за почистване е да ефикасен и безвреден.

# 193
Най- важното при избора на препарати за почистване за дома е съотношението качеството - цена. И много държа на хубав траен аромат.

# 194
Избирам препарати, които са щадящи за околната среда, цената също е фактор, и да са безвредни.

Общи условия

Активация на акаунт