Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 837
  • 474
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Избирам препарати за дома, които са безвредни, почистват добре и са на достъпна цена.

# 196
Важо е да почиства лесно и ефикасно, защото съм с бебе, без да мирише отвратително

# 197
Най-важно за мен е препарата наистина да чисти. Често ми се е случвало да купувам прехвалени препарати, които не вършат никаква работа. Допълнителен бонус за дадена марка ще е, ако почистването става бързо и без много търкане. Нямам претенции за аромат и състав на продуктите, защото чистя с ръкавици и маска, заради алергия.

# 198
  • софия
За мен най-важно е препаратите да почистват ефикасно, да не дразнят кожата и очите, да нямат задушаваща миризма, умерената цена е допълнителен бонус.

# 199
Важното и да чистят добре и да имат приятен аромат.

# 200
Най-важно ми е да почистват добре, да не се налага да търкам до утре с четки и гъби. След това е ароматът...

# 201
За мен е важно да почистват бързо и лесно, да са качествени и безвредни и на достъпна цена.

# 202
При избора на препарати търся ефикасност, липса на миризма, или минимална такава и безвредност, тъй като у дома всички сме все с алергии.
Впечатли ме ревюто на Ajax Multipurpose, направено от Как' Сийка, та препаратът вече ми е включен в списъка за пазаруване Simple Smile

# 203
  • SF
Да почистват бързо и лесно. Просто с напръскване. Нямам време за традиционното жулене, четкане, подсушаване. Искам да разтварят мръсотията и да са универсални, а не един за инокс, един за пластмасата, един препарат за порцелан...

# 204
За мен е важно препаратите да са с максимално изчистен състав, да имат хубав аромат и да са ефективни. Предимство при избора на препарати имат тези, които са в рециклируеми опаковка и са с по-ниска цена.

# 205
Колкото и да е нетипично искам препаратите ми да са силни. Не обичам търкане, изчакване и после изплакване.

# 206
За мен е важно да почистват добре, да не се пенят и да се налага да изплаквам след това.

# 207
Кихам от ароматите на доста препарати. Предпочитам без аромат или със съвсем лек, дискретен аромат. Преди време съм използвала Аякс трипъл екшън за стъкла - най-добрия продукт за прозорци, който някога съм използвала.

# 208
Важно за мен е да са силни и ефективни. Ако не миришат прекалено отровно, е плюс.

# 209
  • оттам, откъдето започва България
Много е важно препаратът да не се пени много, да почиства добре (без да е агресивен), да има приятен и деликатен остатъчен аромат, да е в удобна за ползване опаковка, да е икономичен, опаковката да подлежи на рециклиране.

Общи условия

Активация на акаунт