Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 840
  • 474
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да почистват лесно и ако имат аромат, да е съвсем лек и ненатрапчив.

# 211
За мен е важно препаратите да почистват добре, без много усилие и да имат приятен, свеж аромат.

# 212
За мен е важно да осигурява надеждно почистване ида  е безопасен за използване върху повърхности, с които влизат в контакт деца и домашни любимци . Да почиства и неутрализира миризмите и има  оставя прекрасен ароматв дома след почиатване.

# 213
Препаратите за почистване трябва да са безвредни, с приятен аромат и да почистват качествено.

# 214
При избора ми на препарати водещото е да са ефективни, безвредни за малки деца и домашни любимци и да имат нежен аромат.

# 215
Важното за мен е да вършат работа, да не разраняват кожата при допир и да имат хубав аромат

# 216
  • Варна
Важно е да са безвредни, защото имам животни, да са ефективни, защото имам животни, да имат аромат, но не агресивен, защото имам животни 😆😆😆

# 217
Да почистват бързо и качествено, и да имат приятен аромат.

# 218
При избор искам да са безопасни, да не дразнят обонянието, да нямат натрапчива миризма и да имат видин ефект след почистване.

# 219
  • Варна
Важно е препаратите да са ефективни - да почистват и дезинфекцират перфектно, но преди всичко трябва са безопасни за хората.

# 220
За мен най-важно е препаратите да са максимално безвредни и на достъпна цена.

# 221
Избирам препарати, които са лесни за употреба, с преобладаващи естествени съставки и хубав, свеж аромат.

# 222
На първо място да чистят, аромата също е много важен. Цената и опаковката също гледам. Не съм ползвала досега продуктите Ви.

# 223
Да ухае превъзходно и да е с траен аромат..

# 224
  • София
За мен най-важното е да почистват лесно и да не увреждат повърхностите.  Също следя да не са агресивни (въпреки, че ползвам ръкавици, предпочитам по- щадящи препарати), и най-накрая се съобразявам с цената.
Обичам да тествам нови продукти и да откривам непознати за мен продукти

Общи условия

Активация на акаунт