Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 12 164
  • 474
  •   1
Отговори
# 30
Най- важното за мен при избор на препарат за почистване е качеството, аромата, цената и да е безвреден, до колкото е възможно.

# 31
Качество, безопасност, добра цена

# 32
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Важно е да почистват бързо ,добре,без много усилия

# 33
Важно е да е ефективен, с бързо действие и да не мирише зле.

# 34
Аромата ми е важен на първо място - да е приятен, и свеж. Цената също.
Разбира се ефикасността на препарата е ясна.

# 35
За мен най-важно е да почистват лесно, да имат приемлив аромат и да не дразнят прекалено кожата и очите.

# 36
Избирам препарат по състав, не купувам неизвестни марки. Обичам да чистя и залагам на състав, качество и аромат

# 37
Избирам препаратите според съставките им, по възможност да щадят околната среда и да нямат агресивен аромат.

# 38
  • Варна
  Ползвала съм Ajax за баня, идеално почисти варовика.
Аз също не съм чистофайница, но все пак трябва да поддържаме хигиената у дома. Избирам препоръчани от BG-MAMMA препарати, защото се доверявам на отзивите за качество и ефективност. Все пак цената има значение, както и откъде са купувани. Напоследък гледам дали опаковката става за рециклиране. За аромат нямам особени претенции.

# 39
  • Бургас
Да почиства разбира се и ако може да не мирише на нищо. Нито на химия, нито на лимони, портокали и т.н.

# 40
  • София
Избирам препаратите за почистване много внимателно, първо трябва да са ефективни, да се работи лесно с тях и да нямат натрапчива миризма.

# 41
Да са безвредни, качествени и на добра цена!

# 42
Обичам чистотата и всеки ден отделям време за чистене. За мен е важно препарата да почиства добре без много усилия и търкане и аромата да не е твърде силен. С удоволствие бих опитала вашите препарати. 🍀

# 43
Ефикасност и безопасност. Донякъде и аромат.

# 44
  • Пловдив
Да вършат работа т.е. да почистват това, за което са предназначени, без да се налага да търкам.
И да са на приемлива цена, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт